کد خبر: 3973179
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۲

سهم اندک قرآن از موقوفات البرز

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف البرز با بیان اینکه عواید وقف‌های قرآنی در حمایت از موسسات، مجموعه‌ها و جلسات تربیت حافظان قرآنی استفاده می‌شود، گفت: متاسفانه در حال حاضر البرز فقط یک موقوفه قرآنی در شهرستان طالقان دارد.

سهم اندک قرآن از موقوفات البرز

حجت‌الاسلام احمد اشرفی، رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، اظهارکرد: وقف سنت پسندیده‌ای برای برطرف‌کردن نیاز جامعه به ویژه اقشار آسیب‌پذیر است و اگر احیا شود کمک بزرگی به نیازمندان جامعه خواهد بود.

وی بر پررنگ‌کردن نقش مردم در وقف تاکید کرد و گفت: اگر می‌خواهیم فرهنگ وقف باقی بماند باید آن را مثل نماز، روزه و صدقه در زندگی مردم مطرح کنیم.

این مسئول با اشاره به جایگاه وقف در زندگی مردم افزود: در آیات و روایات اهل بیت(ع) بر ترویج فرهنگ وقف تاکید شده است لذا باید جایگاه واقعی آن را باید در جامعه احیا کنیم و این کار با حضور و مشارکت مردم اجرایی می‌شود.

اشرفی با بیان اینکه باید وقف در جامعه نهادینه شود و مردم به ارزش واقعی وقف پی ببرند، گفت: در گذشته توسط بزرگان وائمه معصومین(ع) ارزش وقف به خوبی برای مردم بیان می‌شد و شاید یکی از عواملی که باعث رشد وقف در جامعه آن دوره بوده منوط به همین مسئله بود.

این مسئول در ادامه توجه به بیشتر به موقوفات قرآنی را مهم‌ترین نیاز جامعه دانست و گفت: متاسفانه امروز موضوع موقوفات قرآنی به دست فراموشی سپرده شده است چون کمتر به این موضوع احساس نیاز می‌شود، در حالی‌که اگر مردم جامعه با ارزش‌ها و اهمیت وقف قرآنی آشنا شوند با تمام وجود وارد این عرصه می‌شوند.

وی با بیان اینکه بیشتر موقوفات قرآنی انتفاعی بوده و درآمد خاصی ندارند، اظهار کرد: از واقفانی که قصد دارند به محضر قرآن خدمت کنند انتظار داریم برای حمایت از برنامه‌های قرآنی ما را یاری کنند.

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف البرز با بیان اینکه عواید وقف‌های قرآنی در حمایت از موسسات، مجموعه‌ها و جلسات تربیت حافظان قرآنی استفاده می‌شود، گفت: متاسفانه در حال حاضر البرز فقط یک موقوفه قرآنی در شهرستان طالقان دارد لذا باید با کمک رسانه‌ها و خیرین بسترهای وقف قرآنی مورد توجه همگان به‌ویژه نهادهای فرهنگی قرار گیرد چرا که موقوفات قرآنی در این استان مورد غفلت واقع شده و عملا نسبت به جمعیت استان موقوفات قرآنی نداریم تا آثار آن در فعالیت‌های قرآنی هزینه شود.

 

 

انتهای پیام
captcha