کد خبر: 3980449
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۸

آزادی 10 محکوم مالی یزدی به مناسبت هفته قوه قضاییه

همزمان با ششمین روز از هفته قوه قضاییه و در مراسمی 10 محکوم مالی جرائم غیر عمد از زندان‌های استان آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.

به گزارش ایکنا از یزد، در مراسمی، امروز، 6 تیر که با حضور محمدرضا حدادزاده دادستان عمومی و انقلاب یزد، حسین سبزواری مدیرکل زندان‌ها و نایب رئیس هیئت امنا ستاد دیه استان، سیدمسعود عظیمی مدیر نمایندگی ستاد دیه در محل امامزاده سید جعفر محمد(ع) یزد برگزار شد، 10 محکوم مالی از زندان‌های استان آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.

محمدرضا حدادزاده، دادستان عمومی و انقلاب یزد در این مراسم ضمن تقدیر از فعالیت‌های ارزشمند ستاد دیه استان در راستای آزادی زندانیان جرائم مالی غیرعمد اظهار کرد: کسانی که با کمک خیران و ستاد دیه استان از زندان‌های استان آزاد می‌شوند افراد مستحقی هستند که بنا به دلایل غیرعمد و تنها به دلایل محکومیت‌های مالی در زندان‌ها به سر می‌برند و با کمک ستاد دیه آزادی آنها از زندان فراهم می‌شود.

آزادی ۱۰ محکوم مالی یزدی به مناسبت هقته قوه قضاییه

حدادزاده افزود: خوشبختانه ستاد دیه در خصوص آزادی محکومان مالی از زندان بالاترین دقت را در پرونده‌ها و تحقیق همه جانبه در خصوص محکوم و شرایط خانواده و زندگی وی به کارگرفته تا مددجویانی که نیازمند واقعی مساعدت کمک‌های مردم هستند از این تسهیلات استفاده و به آغوش خانواده خود بازگردند.

سیدمسعود عظیمی، مدیر نمایندگی ستاد دیه استان یزد نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی و هفته قوه قضاییه گفت: در سال جاری با توجه به مشکلات اقتصادی که از سال گذشته به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا داشتیم، مشکلات در زمینه اقتصادی بویژه در استان‌هایی که استانی صنعتی هستند، خود را نشان می‌دهد اما با تمام این مشکلات کسبه، فعالان اقتصادی و صاحبان مشاغل با صبوری بسیار مانع از ورود بسیاری از همکاران و همشهریان به زندان‌ها شده و در این برهه زمانی مانند خیران عمل کرده و دستگیر هم‌نوع شدند.

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان یزد از آزادی 10 محکوم مالی جرائم غیر عمد به مناسبت هفته قوه قضاییه خبر داد و گفت: برای آزادی این محکومان 52 میلیارد ریال نیاز بود که مبلغ 45 میلیارد ریال توسط کمیته صلح و سازش ستاد دیه استان از شکات گذشت رضایت‌مندانه اخذ شد و با پرداخت هفت میلیارد ریال زمینه آزادی این 10 محکوم فراهم آمد.

عظیمی افزود: از این تعداد چهار محکوم مالی، چهار محکوم نفقه، یک محکوم مهریه و یک محکوم دیه حادثه کار بودند که با کمک نیکوکاران و خیران استان از زندان آزاد شدند.

آزادی ۱۰ محکوم مالی یزدی به مناسبت هقته قوه قضاییه

این مقام مسئول از مددجویانی که از زندان‌ها آزاد شده‌اند، انتقال تجربیات خود به دوستان و خانواده خود را خواستار شد و بیان کرد: ریشه بسیاری از گرفتاری‌ها و مشکلات جهل در قانون است لذا از تمام کسانی که بنا به هر دلیل دچار مشکل شده‌اند، خواستاریم تا در ادامه زندگی در خصوص تمام فعالیت‌ها چه ازدواج و چه اموراتی همچون کسب و کار و صدور چک و رانندگی با وسیله نقلیه دقت بالایی به کار گیرند تا دیگر شاهد حضور آنها در زندان نباشیم .

یادآور می‌شود اجرای سرود توسط گروه شمیم ولایت در وصف شهید بهشتی از دیگر برنامه‌های اجرا شده در حاشیه این مراسم بود.

انتهای پیام
captcha