به گزارش ایکنا از قم، به نقل از ایثار واحد استان، همسر شهید شیخ علی اوسطی معروف به شیخ (سنگ قلاب) و از شهدای دوران انقلاب اسلامی بر اثر کهولت سن صبح امروز جان به جان آفرین تسلیم کرد.طاهره اوسطی بعد از شهادت حجتالاسلام علی علی اوسطی فرزندانش را به تنهایی و با صبوری، صلابت و ایمان پرورش داد و به ثمر رساند و در پای ارزشهای الهی ایستادگی کرد.
مراسم تشییع این بانوی صبور و با ایمان فردا دوشنبه ساعت ۹ صبح با رعایت شیوهنامههای بهداشتی از مسجد امام حسن عسکری (ع) تا حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار و سپس در گلزار شهدای علی بن جعفر آرام خواهد گرفت.
شهید حجتالاسلام شیخ علی اوسطی در دوران مبارزات انقلاب اسلامی با فلاخن انداز (سنگ قلاب) گاردیها و کماندوهای شاه را هدف قرار میداد و چند نفری را به هلاکت رساند، وی معروف به شیخ سنگ و قلاب شده بود؛ ساواک مدتها دنبال او میگشت تا سرانجام در ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ همزمان با روز عید فطر در خیابان چهار مردان وقتی از نماز عید بر میگشت توسط نیروهای گاردی به شهادت رسید.