کد خبر: 3982068
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۳

شهرداری‌ها و دهیاری‌ها مسیر توسعه همه‌جانبه را فراهم می‌کنند

رئیس شورای اسلامی استان یزد گفت: شهرداری‌ها و دهیاری‌ها با برنامه‌ریزی علمی، مسیر توسعه همه جانبه را هموار و فضایی مطلوب برای مردم فراهم می‌کنند.

شهرداری‌ها و دهیاری‌ها مسیر توسعه همه‌جانبه را فراهم می‌کنندبه گزارش ایکنا از یزد، سیدمحمود میرابوالقاسمی، نماینده مردم یزد در شورای عالی استان‌ها و رئیس شورای اسلامی استان در پیامی با تبریک روز شهرداری و دهیاری آورده است: «نامگذاری چهاردهم تیرماه به عنوان روز شهرداری و دهیاری با هدف آشنایی آحاد جامعه با عملکرد و خدمات شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، ارتقاء منزلت خانواده بزرگ شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، هم‌افزایی و افزایش همدلی و تعامل مردم و خانواده مدیریت شهری، فرصتی مغتنم ‌است تا از فعالیت های خالصانه و شبانه‌روزی خادمان مردم در عرصه‌های مختلف شهرداری و مدیریت شهری و روستایی قدردانی و تجلیل شود.

شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به عنوان یک نهاد عمومی با ساختار خدماتی و اجرایی مبتنی بر مشارکت مردم، همواره مورد توجه بوده و برای دستیابی به شاخصه‌های شهر و روستای توسعه‌یافته و پویا، نیازمند عزم و اراده جدی تمامی تلاشگران این عرصه است که با برنامه‌ریزی علمی، مسیر توسعه همه جانبه را هموار و فضایی مطلوب برای مردم فراهم کنند.

اینجانب ضمن تبریک این روز به همه مدیران و مجاهدان عرصه مدیریت شهری و روستایی و تقدیر از خدمات شبانه‌روزی کارکنان پرتلاش و خدوم شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان توفیقات روز افزون توأم با سعادت و سلامتی را برای همه فعالان و زحمت‌کشان این عرصه در سایه همدلی و سر لوحه قراردادن اصل خدمت بی‌منت به مردم، از درگاه خداوند متعال مسألت دارم.»

انتهای پیام
captcha