معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان یزد گفت: مردم نیکوکار استان از ابتدای ماه محرم تاکنون با مشارکت در طرحهای «اطعام و احسان حسینی» 6 میلیارد و 600 میلیون تومان به نیازمندان کمک کردند.
به گزارش ایکنا از یزد، به نقل از روابطعمومی کمیته امداد، غلامرضا مشعلچی، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان یزد با بیان اینکه یکی از مهمترین آداب و رسوم عزاداری موضوع اطعام و نذری دادن بویژه در ایام ماه محرم و صفر است، اظهار کرد: مردم نیکوکار استان یزد در ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و از ابتدای ماه محرمالحرام تاکنون با مشارکت در طرحهای «اطعام و احسان حسینی» 6 میلیارد و 600 میلیون تومان به نیازمندان کمک کردند.
وی افزود: از ابتدای ماه محرم امسال تاکنون 11 هزار سبد معیشتی به ارزش سه میلیارد و 300 میلیون تومان در قالب طرح احسان حسینی و همچنین 273 هزار پرس غذای گرم به ارزش سه میلیارد و 300 میلیون تومان در قالب طرح اطعام حسینی با مشارکت و همراهی مردم خیراندیش و نیکوکار استان یزد در بین نیازمندان و مددجویان تحت حمایت کمیته امداد توزیع شده است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان یزد یادآور شد: سامانه چهار رقمی 1811 کمیته امداد استان یزد همچنان پاسخگوی نیکوکاران برای اهدای نذورات و کمکهای نقدی و غیرنقدی در قالب اطعام گرم و بستههای معیشتی است.
وی تصریح کرد: در اجرای این طرح از تمامی ظرفیتهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی اعم از خیران حقیقی و حقوقی، اصناف، مراکز نیکوکاری، مؤسسات خیریه، نهادها و سازمانها، شرکتهای صنعتی، هیئتهای مذهبی، مساجد، حسینیهها، بقاع متبرکه، آستان مقدس امامزادگان استفاده شد.
انتهای پیام