کد خبر: 3994119
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۶

مطالبه‌گری به معنای تقابل با مسئولان نیست

مطالبه‌گری به معنای تقابل با مسئولان نیست مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس با بیان اینکه مطالبه‌گری دانشجویان بسیجی از مسئولان به معنای تقابل آن‌ها با یکدیگر نیست، گفت: دانشجوی بسیجی زبان برٌان و چشم بیدار جامعه است.

به گزارش ایکنا از فارس، سعید یوسفی، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس، امروز، 9 شهریورماه در حاشیه مراسم تکریم و معارفه مسئول حوزه  بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان فارس که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد، با اشاره به فعالیت‌های این تشکل دانشجویی و رسالت‌های آن گفت: خودسازی در بسیج دانشجویی از اصول اولیه است چرا که ضعف‌های درونی افراد در صورت تجمیع در یک تشکیلات، تبدیل به آفت تشکیلاتی می‌شود.

وی از دانشجوی بسیجی به عنوان زبان برٌان و چشم بیدار جامعه نام برد و افزود: بسیج دانشجویی ریشه دانشگاهی داشته و نسبت به رسالت‌های دانشگاه انقلابی اقدامات خود را جهت می‌دهد.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس با بیان اینکه دانشجو مصلحت‌اندیش و سفسطه‌گر نیست، به روحیه مطالبه‌گری دانشجویان اشاره کرد و گفت: جهت‌دهی جامعه به سمت و سوی مورد انتظار، نیازمند گفتمان‌سازی و مطالبه از مسئولان است.

یوسفی با تصریح اینکه دانشجوی بسیجی نه تنها سیاسی کاری نمی‌کند بلکه سیاست‌ورزی عالمانه و نقادانه پرچم‌داری جامعه را به عهده دارد، اضافه کرد: عملکرد مسئولان جامعه باید به طور مداوم، مستدل و مستند مورد ارزیابی، رصد و نقد قرار گرفته تا بستر مطالبه‌گری از آن‌ها به صورت منطقی و منصفانه فراهم شود.

وی با بیان اینکه مطالبه‌گری دانشجویان بسیجی از مسئولان به معنای تقابل آن‌ها با یکدیگر نیست، تصریح کرد: بسیج دانشجویی با توجه ریشه دانشی و دانشگاهی خود، ارتباط علمی خود را با مسئولان حفظ کرده و تکیه‌گاه آن‌ها در اداره امور جامعه و اثبات کارآمدی نظام اسلامی است.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس با تأکید بر اینکه ذهن و زبان دانشجوی مطالبه‌گر را نمی‌توان با سیاسی‌کاری و مصلحت‌اندیشی قانع کرد، ادامه داد: از مسئولان انتظار می‌رود در مقابل دانشجویان پاسخگو باشند، چرا که دانشجوی بسیجی و انقلابی علمداری مطالبات جامعه را به عهده دارد.

یادآور می‌شود، در این جلسه که سجاد صدیقی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کشور نیز حضور داشت، فردین ابراهیمی به عنوان مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان فارس معرفی و از زحمات علی کشاورز مسئول سابق این تشکل تقدیر و تشکر شد.

انتهای پیام
captcha