کد خبر: 3994983
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۵

اجرای طرح «احسان حسینی» در ملایر

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان ملایر گفت: طرح احسان حسینی از ابتدای محرم در ملایر از سوی کمیته امداد شروع شده و تا پایان ماه صفر ادامه دارد.

اجرای طرح «احسان حسینی» در ملایرعلی خراسانی، مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان ملایر در گفت‌وگو با ایکنا از همدان با اشاره به فعالیت‌های این نهاد در راستای کمک به نیازمندان، اظهار کرد: بیش از 20 هزار نفر از خدمات این نهاد در زمینه‎های مختلف بهره‌مند هستند و هدف مهم و عمده ما توانمندسازی خانواده‌های زیر پوشش است.

وی با اشاره به اینکه یکی از طرح‌های این نهاد طی چند سال گذشته اجرای طرح احسان حسینی بوده است، افزود: این طرح با هدف جمع‌آوری نذورات مردمی در ماه محرم و صفر اجرا می‌شود.

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) ملایر افزود: با توجه به بیماری کرونا در سال گذشته و امسال بیشتر کمک‌ها به‌صورت نقدی و یا تهیه سبد کالا بوده است.

وی با اشاره به اجرای طرح احسان حسینی در سال جاری، گفت: این طرح از ابتدای ماه محرم شروع شده و تا پایان ماه صفر با همکاری 21 مرکز نیکوکاری در حال انجام است که در دهه اول محرم بیش از 50 هزار پرس غذا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی طبخ و به‌صورت بسته‌بندی در بین خانواده‌های نیازمند توزیع شد.

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان ملایر اضافه کرد: همچنین تعداد 900 بسته در قالب سبد کالای خشک در دهه اول محرم در بین خانواده‌های نیازمند زیر پوشش کمیته امداد ملایر توزیع شد.

خراسانی مبالغ هزینه شده برای این تعداد بسته غذای گرم و بسته معیشتی را یک میلیارد و 370 میلیون تومان برشمرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان ماه صفر کمک‌ها و نذورات مردمی در این طرح به حدود یک میلیارد و 800 میلیون تومان برسد.

وی یادآور شد: نیکوکاران و خیران می‌توانند به‌صورت غیرحضوری کمک‌های خود را از طریق کد دستوری #814*8877* و یا شماره کارت 6037997950028036 به حساب کمیته امداد ملایر واریز کنند.

خراسانی اضافه کرد: سال گذشته نیز مردم نیکوکار و خیر ملایر 650 میلیون تومان در قالب طرح احسان حسینی به مردم نیازمند و زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) ملایر کمک کردند.

انتهای پیام
captcha