کد خبر: 3995071
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۹
حجت‌الاسلام غلامرضا عادل خبر داد؛

برگزاری رزمایش «شمیم حسینی» با توزیع ۲۰۰ هزار سبد غذایی

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه از برگزاری رزمایش «شمیم حسینی» با توزیع ۲۰۰ هزار سبد غذایی خبر داد و گفت: با عنایت به مشارکت موقوفات مرتبط با طرح ملی مهر تحصیلی و هدایای واقفین خیراندیش به دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید، تعداد ۳۵ هزار بسته از تمامی اقلام تحصیلی در سراسر کشور توزیع می‌شود.

برگزاری رزمایش «شمیم حسینی» با توزیع ۲۰۰ هزار سبد غذایی/ توزیع ۳۵ هزار بسته تحصیلی در قالب طرح «مهر تحصیلی»

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام غلامرضا عادل معاون فرهنگی و اجتماعی این سازمان با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر ادامه و استمرار مواسات، اظهار کرد: بر همین اساس رزمایش شمیم حسینی از محل نذورات و موقوفات و همچنین مساعدت خیرین اجرایی شده است که در این مرحله نیز ۲۰۰ هزار سبد غذایی تهیه و توزیع خواهد شد.

وی با بیان اینکه برخی بقاع متبرکه برای راه‌اندازی ایستگاه‌های سلامت اعلام آمادگی کرده‌اند، تاکید کرد: امامزادگان و بقاع متبرکه در زمان تعطیلی اماکن مذهبی با شعار «بقاع تعطیل نیست» خدمات اجتماعی ارزشمندی را ارائه کرده‌اند؛ خدمات اجتماعی بقاع متبرکه با راه‌اندازی ایستگاه‌های سلامت و کارگاه‌های تولید ماسک و لباس بیمارستان و همچنین توزیع ۲ میلیون و ۱۸ هزار بسته غذایی بین نیازمندان ادامه داشته است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: با توجه به اینکه هر سال در آستانه شب عید تورم و گرانی ملموس‌تر می‌شود، بحث حمایت از نیازمندان در دستور کار قرار گرفت و واحد اجتماعی مراکز افق در امامزادگان که عهده‌دار این فعالیت بودند، تحت عناوین «آستان مهربانی» و تبرکات مهدوی، ضیافت همدلی، تبرکات علوی، شمیم حسینی، اربعین حسینی، تبرکات فاطمی، احسان ماندگار و شهید سلیمانی، تهیه بسته‌های معیشتی برای نیازمندان آبرومند را در دستور کار قرار دادند و با تلاش صورت گرفته ۲ میلیون و ۱۸ هزار بسته به ارزش حدود ۶۰۰ میلیارد تومان از سوی خیرین و از محل بودجه فرهنگی امامزادگان تهیه و بین نیازمندان توزیع شد و با توجه به فرامین صادره مقام معظم رهبری در ماه محرم مبنی بر استمرار و ادامه مواسات در این مرحله نیز ۲۰۰ هزار سبد غذایی تهیه و توزیع خواهد شد.

حجت‌الاسلام عادل تصریح کرد: مهر تحصیلی یک طرح ویژه اجتماعی بوده و از ویژگی‌های این طرح استفاده از کالا‌های ایرانی به‌منظور تحقق شعار سال است؛ تصاویر دفترچه‌ها که مؤید استفاده و خرید کالای ایرانی است، رعایت استاندارد‌های بهداشت تولید، صدور کارت حمایتی خیرین برای هر استان و لحاظ قرار دادن ۲۸ قلم کالا برای هر بسته ابتدایی و ۲۳ قلم کالا برای متوسطه اول و دوم از ویژگی‌های این طرح محسوب می‌شود.

وی با اشاره به آثار و خدمات وقف در زمینه کمک به دانش‌آموزان نیازمند، تاکید کرد: با توجه به کاهش درآمد خانواده‌های کم برخوردار متأثر از کرونا، امسال اهتمام جدی‌تری برای مهر تحصیلی داشتیم؛ این طرح از نیمه دوم شهریور با هدف اجرای صحیح و امینانه نیات واقفین مرتبط با کمک به تحصیل دانش‌آموزان مستعد و کم برخوردار و بازمانده از تحصیل در سراسر کشور اجرا شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: با عنایت به مشارکت موقوفات مرتبط با طرح ملی مهر تحصیلی و هدایای واقفین خیراندیش به دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید، تعداد ۳۵ هزار بسته از تمامی اقلام تحصیلی از جمله کیف، دفتر، نوشت‌افزار و ... که تعداد ۱۰ هزار بسته توسط اعتبارات در اختیار نماینده، ولی فقیه بوده است در سراسر کشور از طریق ادارات کل اوقاف و امور خیریه استان‌ها در بین دانش‌آموزان توزیع می‌شود؛ در برخی از استان‌ها و براساس فراوانی نیات واقفین تعدادی تبلت، کفش و لباس مدرسه نیز با هماهنگی مدارس در بین دانش‌آموزان توزیع شده است.

حجت‌الاسلام عادل با بیان اینکه طرح «مهر تحصیلی» با هدف اجرای صحیح و امینانه نیات واقفین در موضوعات کمک به تحصیل دانش‌آموزان با رویکرد شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی از آثار و برکات وقف اجرا می‌شود، تصریح کرد: شناسایی دانش‌آموزان مستعد و مستحق، مطابق نیت واقف و از طریق ادارات آموزش و پرورش، مدیران مدارس، مراکز افق فعال در بقاع متبرکه، معتمدین و خیرین محلی، انجمن‌های خیریه فعال و همین‌طور نهاد‌های حمایتی به ادارات اوقاف و امور خیریه شهرستان‌ها انجام می‌شود تا ضمن خدمت‌رسانی مطلوب و کریمانه، اجرای نیت واقف نیز به‌طور صحیح انجام شود.

وی افزود: برخی از نیات موقوفات مقید به مکان، زمان و افراد خاصی است که موظفیم براساس نیت واقف عمل کنیم؛ در مواردی که نیت واقف مقید به مکان یا افراد خاص نباشد، اولویت سازمان اوقاف و امور خیریه با دانش‌آموزانی خواهد بود که در نقاط محروم مشغول تحصیل هستند و همچنین شامل دانش‌آموزان استثنائی، دانش‌آموزان بی‌بضاعت و مستعد، دانش آموزان دارالایتام‌ها و مجتمع‌های تربیتی تحت نظارت سازمان اوقاف و امور خیریه و همین‌طور شامل دانش‌آموزانی می‌شود که تحت پوشش نهاد‌های حمایتی از جمله کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی هستند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان اظهار کرد: از سال ۱۳۹۱ تا سال ۱۳۹۹ تعداد ۴۱۰ هزار و ۲۸۰ دانش‌آموز از محل اجرای نیات واقفین و مشارکت خیرین از طرح مهر تحصیلی بهره‌مند شده‌اند.
انتهای پیام
captcha