کد خبر: 3996990
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۳

«دختر خورشید»؛ گرامیداشت شهادت حضرت رقیه(س) از سوی خانه قرآن ثقلین

نمایش «دختر خورشید» از سوی خانه قرآن و عترت ثقلین دالکی در گرامی‌داشت شهادت حضرت رقیه(س) برگزار شد.

«دختر خورشید»؛ گرامیداشت شهادت حضرت رقیه(س) از سوی خانه قرآن ثقلین

به گزارش ایکنا، نمایش «دختر خورشید» از سوی خانه قرآن و عترت ثقلین دالکی شب گذشته، 20 شهریورماه در گرامیداشت شهادت حضرت رقیه(س) با حضور علاقه‌مندان به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در حسینیه احمدی شهر دالکی برگزار شد.

در این آیین، پس از مداحی و مرثیه‌سرایی، گروه سرود نوای حقیقت به اجرای برنامه پرداخت. در ادامه، نمایش دختر خورشید در حسینیه احمدی به اجرا در آمد. این نمایش به تهیه‌کنندگی و سرپرستی محمد عرب و به‌همت هیئت محبین اهل بیت(ع) خانه قرآن و عترت ثقلین دالکی برگزار شد.

کارگردان و طراحی این نمایش فاطمه محمدی، فاطمه شفیعی، فاطمه صداقت و مهدیه یزدان‌پناه و همچنین سرپرست آموزشی گروه سیده مریم حسینی و شبنم پزشکی بودند. زهرا خیاط، فاطمه پناهی، هانیه صداقت، فاطمه عبداللهی، یسنا عبداللهی، فاطمه غلامی، اسرا حسن‌زاده، شایسته محمدی و فاطمه صداقت نیز در آن ایفای نقش کردند.

یادآور می‌شود، خانه قرآن و عترت ثقلین در دالکی (بخش مرکزی شهرستان دشتستان در استان بوشهر) ، جنب شهرداری، واقع شده است.

انتهای پیام
خبرنگار:
لیلا شرف
captcha