کد خبر: 4006858
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۵

هشتمین جشنواره «بیعت در غربت» در یزد برگزار می شود

هشتمین جشنواره فرهنگی «بیعت در غربت» با هدف آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با فرهنگ مهدویت و تشویق و ترغیب آنان برای تولید آثار هنری مهدوی در یزد برگزار می‌شود.

هشتمین جشنواره «بیعت در غربت» برگزار می شودبه گزارش ایکنا از یزد، هشتمین جشنواره «بیعت در غربت» با هدف آشنایی بیشتر دانش‌آموزان هنرمند با فرهنگ مهدویت و تشویق و ترغیب آنان برای تولید آثار هنری مهدوی در یزد برگزار می‌شود.

این جشنواره ویژه دانش‌آموزان دختر متوسطه و در هفت بخش مطالعاتی، ادبی، تجسمی، هنرهای دستی، هنرهای آوایی، هنرهای نمایشی و تولید محتوای الکترونیک برگزار خواهد شد.

شرکت کنندگان در بخش «مطالعاتی» در رشته‌ حفظ دعای عهد به همراه جزوه تفسیری، بخش «ادبی» در رشته شعرسرایی، فن بیان، معرفی و خوانش کتاب و در بخش «هنرهای تجسمی» در رشته‌های رنگ و روغن، ترکیب خوشنویسی با تذهیب، تذهیب بدون خوشنویسی، نقاشی روی شیشه و خوشنویسی و طراحی پوستر به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.

همچنین بخش «هنرهای دستی» کار با کاشی، کار با سنگ، قالیبافی، منبت کاری، مینا کاری، بخش «تولید محتوای الکترونیک» در قالب خیمه‌گاه انتظار که مکانی است معنوی تا مهدی یاوران آن را به عنوان مقر برنامه‌ریزی و هماهنگی برنامه‌های مهدوی انتخاب کرده و تزیینات و محتوای آن را به نحو شایسته و جذابی فضاسازی کنند، بخش «هنرهای آوایی» در رشته تواشیح و «هنرهای نمایشی» در رشته نمایشنامه‌خوانی برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به کانال جشنواره بیعت در غربت به آدرس https://eitaa.com/Jashnvare_beiat_dar_ghorbat و یا به مدیران و معاونان پرورشی مدارس مراجعه کنند.

انتهای پیام
captcha