کد خبر: 4007827
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۹

همایش عشق به پیامبر اعظم(ص) در پاکستان برگزار شد

همایش عشق به پیامبر اعظم(ص) در پاکستان برگزار شد همایش «عشق به پیامبر اعظم(ص)؛ مرکز وحدت مسلمانان» با حضور رهبران مذاهب اسلامی در پاکستان، مقامات دولت، رؤسای احزاب و اندیشمندان دینی در شهر اسلام‌آباد، پایتخت کشور پاکستان برگزار شد.

عاشقان رسول در پاکستان
به گزارش ایکنا به نقل از ایرنا، همزمان با هفته وحدت و فرارسیدن ۱۷ ربیع الاول فرخنده میلاد حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی(ص) و ششمین اختر تابناک امامت و ولایت امام صادق(ع) همایش باشکوهی برای گرامیداشت این رویداد تاریخی به میزبانی رهبران ارشد از گروه‌های شیعه و اهل تسنن در شهر اسلام‌آباد یکشنبه، 2 آبان برگزار شد.

این همایش ملی با عنوان «عشق به پیامبر اعظم(ص)؛ مرکز وحدت مسلمانان» به میزبانی مشترک «شورای همبستگی ملی» و حزب مجلس وحدت مسلمین از احزاب پیشروی شیعیان پاکستان در تالار بزرگ همایش‌های پایتخت پاکستان شکل گرفت.

 همچنین چهره‌های برجسته سیاسی و مذهبی پاکستان، رهبران مذاهب اسلامی، اندیشمندان این کشور به ویژه «پیر نورالحق قادری» وزیر امور مذهبی پاکستان در این رویداد حضور یافتند و اراده مستحکم و هدف مشترک رهبران مذاهب اسلامی این کشور برای ترویج وحدت و آمادگی برای مقابله مشترک با چالش‌ها را ستودند.

دبیرکل حزب مجلس وحدت مسلمین، از احزاب پیشروی شیعیان پاکستان در این همایش سخنرانی کرد و گفت: «شیعه و سنی دو بازوی قوی و جدانشدنی اسلام هستند و هرگونه حرکت برای لطمه زدن به این موقعیت به مثابه دشمنی با ارزش‌های اسلامی، تخریب صلح و برادری میان ملل مسلمان خواهد بود.»

حجت‌الاسلام «راجا ناصر عباس جعفری» اظهار کرد: سیره، اخلاق حسنه و منویات رسول مهربانی‌ها به ویژه نگاه دلسوزانه ایشان به هم‌نوعان خود، عامل اصلی ترویج اسلام و گسترش جهانی این دین مبین بود.

وی تاکید کرد: مسلمانان جهان "نه" بزرگ و یکپارچه به افراط، حامیان تفرقه و نفرت‌پراکنی گفته‌اند و ما نیز باید با همین رویکرد رو به جلو حرکت می‌کنیم و ضمن مقابله با تروریسم و دشمنان مشترک، سبب توسعه، رفاه و سعادت ملت‌های اسلامی خواهیم شد.

انتهای پیام
captcha