کد خبر: 4008132
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۷

درگیری مأموران انتظامی دلگان با اشرار مسلح/ یک مأمور به شهادت رسید

در درگیری مأموران انتظامی دلگان با اشرار مسلح، یک مأمور انتظامی به شهادت رسید.

درگیری مسلحانه در دلگان به گزارش ایکنا از سیستان و بلوچستان، به نقل از منابع آگاه در این درگیری که در شهر گلمورتی رخ داد، ستوان سوم موسی نوروزی به شهادت رسید و سه نفر از مأموران انتظامی هم مجروح شدند.

سردار احمد طاهری، فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با تأیید این خبر ضمن تسلیت شهادت این شهید گرانقدر به پیشگاه مقدس حضرت ولیعصر(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و خانواده داغدار آن شهید بزرگوار، بیان کرد: ساعت 11 پیش از ظهر امروز، سه‌شنبه، چهارم آبان ماه تیمی از مأموران فرماندهی انتظامی شهرستان دلگان حین انجام مأموریت و دستگیری شرور مسلح تحت تعقیب در داخل شهر با او و همدست مجرمش درگیر شدند.

وی افزود: در این عملیات، اشرار مسلح در کمین به محض مشاهده مأموران اقدام به شلیک به طرف آنها کردند.

فرمانده انتظامی استان سیستان وبلوچستان تصریح کرد: در این درگیری یکی از مأموران غیور نیروی انتظامی ستوان سوم موسی نوروزی به درجه رفیع شهادت نائل شد.

گفته می‌شود دو شرور هم در این درگیری زخمی شدند.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

انتهای پیام
captcha