کد خبر: 4009578
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۵

شناسایی ۲۲۵ نفر مشکوک به کرونا در شاهرود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: ۲۲۵ بیمار با علایم مشکوک به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته به مراکز درمانی و اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود مراجعه کردند.

شناسایی 225 نفر مشکوک به کرونا در شاهرود

به گزارش ایکنا از سمنان، رضا چمن، رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان، شب گذشته، 9 آبان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در شبانه‌روز گذشته ۲۰ بیمار کووید ۱۹ در بخش‌های اختصاص یافته به بیماران کرونایی بستری شدند اظهار کرد: در این بازه زمانی پاسخ ۸۱ نمونه آزمایشگاهی در شهرستان شاهرود و میامی مثبت اعلام شد.

وی افزود: در حال حاضر ۱۱۳ بیمار کووید۱۹ در بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود بستری هستند که از این تعداد بیمار بستری، ۱۶ نفر با حال بد در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان و مراقبت قرار دارند.

چمن با اشاره به اینکه موارد ابتلا به ویروس کرونا طی روزهای گذشته در شرق استان افزایشی شده متذکر شد: طی ۲ هفته گذشته میانگین بستری روزانه از ۱۳ بیمار به ۲۰ نفر افزایش پیدا کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ادامه داد: پوشش واکسیناسیون در شهرستانهای شاهرود و میامی هنوز به حدی نرسیده که ایمنی جمعی ایجاد کند.

چمن با بیان اینکه ایمنی جمعی با تزریق ۲ دز واکسن ۹۰ درصد از جامعه تحت‌پوشش تحقق می‌یابد متذکر شد: هنوز با این هدف در سراسر کشور و منطقه فاصله زیادی وجود دارد.

وی با تأکید بر اینکه چرخه انتقال ویروس هم اکنون فعال و مهار نشده یادآور شد: عادی‌انگاری و کم‌توجهی به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در بازگشایی مدارس، کسب و کارها و فعالیت‌های اجتماعی، آموزشی، فرهنگی و همچنین برخی از روابط و هر آنچه که منجر به تجمع، ازدحام و افزایش مواجهه در این شرایط شکننده موجب افزایش نسبی مبتلایان در شرق استان سمنان شده است.

چمن شناسایی به موقع مبتلایان و اعلام هشدار و تغییر رنگ کرونایی را تهدیدی دانست که باید تبدیل به فرصت شود.

انتهای پیام
captcha