
به گزارش ایکنا از سمنان، سازمان بسیج حقوقدانان سپاه استان سمنان به مناسبت یومالله سیزده آبان بیانیهای صادر کرد. در متن این بیانیه آمده است:
سیزدهم آبان به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار یادآور سه رخداد مهم در تاریخ انقلاب اسلامی است. تبعید حضرت امام خمینی(ره) به ترکیه در ۱۴ آبان ۱۳۴۳، کشتار دانشآموزان در۱۳آبان۱۳۵۷ در دانشگاه تهران و تسخیر سفارت آمریکا در ۱۳ آبان ۱۳۵۸؛ سه رویداد مهم با یک هویت مشترک بودند که هر کدام در شکل گیری حرکت انقلاب اسلامی نقش به سزایی ایفا کردهاند.
آبان ماه تنها، روز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا نیست بلکه یکی از نقاط عطف تاریخ بشر در شکستن هژمونی طاغوت و هیمنه پوشالی استکبار است و به همین دلیل امام خمینی رحمةالله علیه فروریختن لانه جاسوسی آمریکا را انقلاب دوم نامیدند. ملل اسلام از اجانب، عموماً و از آمریکا خصوصاً متنفر است. ما حقوقدانان استان نیز در این مقطع حساس و تاریخی که دشمنان زبون اسلام همه تلاش خویش را برای اختلافافکنی در بین مسلمانان بوِیژه مردم منطقه به کار برده بر لزوم وحدت ملتهای مسلمان به ویژه ملت ایران در برابر دسیسههای استکبار تأکید میورزیم.
در پایان این بیانیه ضمن ابراز انزجار از استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و صهیونیزم، با هوشیاری و بصیرت، در روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، همراه با سایر اقشار مردم با آرمانهای انقلاب اسلامی ایران، امام راحل و شهدای گرانقدر تجدید میثاقی دوباره میکنیم.
انتهای پیام