کد خبر: 4019011
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۱
در گفت‌وگوی رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی مطرح شد:

نقش رویداد ملی «مناظرات دانشجویی» در شناسایی استعدادهای دانشجویان

رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی لرستان مسابقات ملی «مناظرات دانشجویی» را یکی از مهمترین فعالیت‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی ذکر کرد و گفت: این مسابقات که در مرحله دانشگاهی تا کشوری برگزار می‌شود، نقش مهمی در شناسایی استعدادها و توانمندی دانشجویان داشته است.

به گزارش ایکنا از لرستان، مهدی عباسی، رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی کشور در جریان سفر خود به لرستان به مناسبت روز دانشجو در یک گفت‌وگوی صوتی با فاطمه بابایی‌مطلق، دبیر کانون فن بیان و مناظره سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد لرستان به تشریح فعالیت‌های سازمان دانشجویان پرداخت و گفت: حوزه فعالیت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی به تناسب فعالیت‌های مختلفی که در جهاددانشگاهی انجام می‌گیرد، تنوع و گستردگی فراوانی دارد.

وی با بیان اینکه اغلب مردم سازمان دانشجویان را به عنوان یک تشکیلات فرهنگی و دانشجویی می‌شناسند، افزود: علاوه بر فعالیت‌های فرهنگی که در حوزه دانشجویی انجام می‌گیرد سازمان دانشجویان خود را موظف به فعالیت‌ در عرصه اجتماعی، علم و فناوری و کارآفرینی دانشجویان می‌داند.

عباسی با بیان اینکه حوزه فعالیت‌هایی که در سازمان دانشجویان تعریف شده بسیار متنوع است، ادامه داد: یکی از مهمترین فعالیت‌هایی که در سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی دنبال می‌شود مسابقات ملی «مناظرات دانشجویی» است.

رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی کشور اضافه کرد: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در رابطه با توسعه کرسی‌های آزاداندیشی، جهاددانشگاهی و سازمان دانشجویان از سال ۱۳۹۱ رویداد ملی مسابقات مناظرات دانشجویی را طراحی کرد که از سال ۹۴ تاکنون این مسابقات به صورت کشوری برگزار می‌شود و این مسابقات که مراحل دانشگاهی، استانی، منطقه‌ای و کشوری دارد با استقبال دانشجویان مواجه شده است و این رویداد ملی نقش مهمی در شناسایی استعدادها و توانمندی دانشجویان داشته است.

گفت‌وگوی صوتی رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی کشور که با کارگردانی و اجرای فاطمه بابایی‌مطلق و میکس و صداگذاری محمدرضا فولادتن تهیه شده است، تقدیم مخاطبان ایکنا می‌شود.

 

 

انتهای پیام
captcha