کد خبر: 4027958
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۶

مستند «چیزهایی که زمان با خود برد» در اصفهان اکران می‌شود

فیلم مستند «چیزهایی که زمان با خود برد» در حوزه هنری استان اصفهان اکران و نقد و بررسی می‌شود.

پوستر اکران و نقد فیلم مستند «چیزهایی که زمان با خود برد» در اصفهان

به گزارش ایکنا از اصفهان، به نقل از حوزه هنری استان، فیلم‌خانه حوزه هنری و دفتر تخصصی سینمای شهرداری اصفهان فیلم مستند «چیزهایی که زمان با خود برد» را اکران و نقد و بررسی می‌کنند.

این مستند به کارگردانی فرهاد بردبار، اثری در خصوص محمد حافظ، مخترع اصفهانی است که در اواخر سده نهم و نیمه نخست سده ۱۰ هجری قمری می‌زیست و در هرات و سمرقند، در شمار ملازمان سلطان احمد گورکانی، از حکمرانان دوره تیموری در ایران بود.

تهیه‌کننده، نویسنده و کارگردان این فیلم، فرهاد بردبار است و مشاوران علمی این  پروژه، پرویز محبی و هانیه بیک هستند. امیر امان‌زاده تصویربرداری این اثر را بر عهده داشته، گویندگی این فیلم بر عهده شهرام درخشان بوده، صدابردار نیز سعید بهرامی و تدوینگر این فیلم فرهاد بردبار است، انیمیشن دوبعدی آن را سعید عبدیزدان و انیمیشن سه‌بعدی را احسان ایزدی انجام داده‌اند.

فیلم مستند «چیزهایی که زمان با خود برد» در ساعت ۱۸ روز پنجشنبه، ۲۳ دی‌ماه در سینما سوره حوزه هنری استان اصفهان واقع در خیابان آمادگاه به نمایش درمی‌آید.

انتهای پیام
captcha