به گزارش ایکنا از همدان، قرارگاه جهادگران تربیتی شهید معلم «احمدعلی نقدی زمانی» به همت ستاد مردمی جبهه فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی و همکاری اداره تبلیغات اسلامی و جمعی از جهادگران ملایر در این شهرستان تشکیل شد.
این قرارگاه بناست تا با بهرهگیری از جامعه فرهنگیان، طلاب و جهادگران حوزه تربیت به آموزشهای درسی و پرورشی در مقطع ابتدایی در مرحله اول بپردازد.
تاکنون مدارس راهیان کوثر شهرستان، اداره تبلیغات اسلامی و همچنین مدیریت آموزش و پرورش شهرستان ملایر برای مشارکت فعال و همکاری با مجموعه قرارگاه جهادگران اعلام همکاری داشتند و در همین بدو حرکت تعداد زیادی از والدین دانشآموزان اعلام آمادگی برای شرکت در دوره ها را داشتند.
یادآور میشود، نام این قرارگاه به یاد شهید معلم شهرستان ملایر، شهید «احمدعلی نقدی زمانی» است، گرفته شده که در سال ۱۳۶۵ و در جزیره مجنون به فیض شهادت نائل شد.
انتهای پیام
روحش شاد و یادش گرامی باد