کد خبر: 4032339
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴
حجت‌الاسلام اخوان صباغ بیان کرد:

تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های مردمی در توسعه فعالیت‌های قرآنی

رئیس سازمان دارالقرآن گفت: برای توسعه فعالیت‌های قرآنی و مردمی، این ظرفیت وجود دارد که در هر روستا یک خانه قرآن داشته باشیم و این خانه‌های قرآن عمدتا نیازمند فضای فیزیکی نیستند و باید از ظرفیت‌های مردمی استفاده کرد.

تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های مردمی در توسعه فعالیت‌های قرآنی

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی سازمان دارالقرآن الکریم، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی اخوان‌‎صباغ، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در نشست ملی هم‌افزایی کمیته‌های قرآنی، روستایی عشایری و شهری که روز گذشته برگزار شد، بر توسعه فعالیت‌های قرآنی و مردمی در سطح کشور تأکید کرد و با اشاره به آمار ۹۸ درصدی علاقه مردم به قرآن گفت: با فعال کردن کمیته قرآنی دهه فجر از چندین سال پیش و به‌خصوص فعالیت این کمیته از ایام شهادت سپهبد سلیمانی، چله قرآنی از ۱۳ دی‌ماه تا ۲۲ بهمن‌ماه ایجاد و برنامه‌های متعددی در این چله برگزار شده است.

وی اظهار کرد: ما‌ دو قرآن داریم. قرآنی که می‌خوانیم و ثواب می‌بریم و قرآنی که می‌خوانیم و از دل آن انقلاب بیرون می‌آید و این قرآن را امام خمینی(ره) خوانده‌اند. ما باید تلاش کنیم که قرآنی را ارائه کنیم تا در جامعه حرکت ایجاد کند.

اخوان‌صباغ به جایگاه وحدت‌آفرینی قرآن کریم اشاره و بیان کرد: قرآن متعلق به هیچ صنف و نهادی نیست، قرآن کریم اطلاح‌طلب و اصول‌گرا نمی‌شناسد و ما باید جایگاه وحدت‌آفرینی قرآن در جامعه را توسعه و ترویج کنیم. انس با قرآن در کشور به آن شکلی که باید وجود داشته باشد هنوز وجود ندارد و ما باید در این زمینه تلاش بسیار بیشتری داشته باشیم.

رئیس سازمان دارالقرآن با اشاره به راه‌اندازی کاروان قرآنی انقلاب اظهار کرد: یکی از اهداف راه‌اندازی کاروان قرآنی، مهجوریت‌زدایی از قرآن است و در این زمینه باید تلاش‌های منسجم و برنامه‌ریزی‌های بیشتری صورت پذیرد.

اخوان‌صباغ گفت: امروز با اتکای به ۱۴۰۰۰ مؤسسه و خانه‌های قرآن، برنامه‌های قرآنی در حال اجراست و در این زمینه سازمان دهیاری‌ها و شهرداری نیز لازم است همکاری بیشتری با سازمان دارالقرآن الکریم داشته باشد تا فعالیت این مؤسسات و خانه‌های قرآن روز به‌ روز بیشتر و با کیفیت‌تر اجرا شود تا نقش بهتری در مهجوریت‌زدایی از قرآن در جامعه ایفا شود.

وی ضمن درخواست همکاری از وزارت جهاد کشاورزی در زمینه تسهیل و حمایت از مؤسسات و خانه‌های قرآنی روستایی خواستار حمایت این وزارتخانه در برپایی کرسی‌های تفسیر، محافل قرآنی و فعالیت‌های قرآنی در روستا‌ها و مناطق شهری شد.

اخوان‌صباغ با اشاره به اهمیت توسعه فعالیت‌های قرآنی و مردمی گفت: در حال حاضر با برگزاری جشنواره قرآن و عترت مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، ۲۵۰۰۰ هزار خانواده طلبه و پنجاه هزار نفر نیز در جشنواره قرآنی سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها شرکت کردند و توسعه برگزاری این قبیل برنامه‌ها از اهداف سازمان دارالقرآن الکریم است.

وی گفت: برای توسعه فعالیت‌های قرآنی و مردمی، این ظرفیت وجود دارد که در هر روستا یک خانه قرآن داشته باشیم و این خانه‌های قرآن عمدتاً نیازمند فضای فیزیکی نیستند و باید از ظرفیت‌های انسانی استفاده کرد. برای ماه مبارک رمضان نیز لازم است تا یک برنامه و نهضت مسنجم و بزرگ قرآنی در سطح کشور برنامه‌ریزی و به صورت هماهنگ برگزار شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
وهاب خدابخشی
captcha