کد خبر: 4032566
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۱
در ایام‌الله فجر؛

سرکشی مسئولان تویسرکان از خانواده‌های محروم

سرپرست فرمانداری تویسرکان با بیان اینکه محرومان ولی‌نعمتان نظام هستند و نباید از یاد بروند، گفت: در کنار جشن‌های دهه فجر مسئولان هر اداره دو خانواده محروم را سرکشی کنند.

جلسته ستاد دهه فجر فرمانداری تویسرکانبه گزارش ایکنا از همدان، حسین افشاری، سرپرست فرمانداری تویسرکان، روز گذشته، 10 بهمن‌ماه در جلسه هماهنگی دهه فجر با بیان اینکه در دهه فجر در مجموع در شهرستان ۴۵۷ برنامه توسط کمیته‌های نوزده‌گانه پیش‌بینی شده است، گفت: حاکمیت سه وظیفه مهم تأمین امنیت، سلامت مردم و آموزش را در قبال مردم دارد که نظام مقدس جمهوری اسلامی طی سه سال گذشته در این سه عرصه در بین همه دولت‌ها و حکومت‌های دنیا پیشرو بوده است.

وی با تأکید بر اینکه باید در تبیین واقعیات و جلوگیری از تحریف اقدام شود، گفت: گروهی معاند تلاش دارند دستاوردهای نظام را ضعیف جلوه دهند.

افشاری با اعلام اینکه دیدار با خانواده معظم شهدا با هماهنگی بنیاد شهید حتماً در برنامه قرار داده شود، اظهار کرد: دستگاه‌های خدمات‌رسان سرکشی از دو خانواده محروم را با هماهنگی کمیته امداد و بهزیستی انجام دهند.

وی با تصریح اینکه محرومان ولی‌نعمتان نظام هستند و نباید از یاد بروند، گفت: در کنار جشن‌های دهه فجر هر اداره دو خانواده محروم را سرکشی کند.

افشاری بیان کرد: امنیت در شهرستان بالاست و خیلی از جرائم خشن را که موجب آزار شهروندان می‌شود خوشبختانه در شهرستان نداریم و برخی جرائم خرد و کوچک داریم که نیازمند پیشگیری است، نیروی انتظامی در این راستا تلاش می‌کند.

وی با بیان اینکه شهرداری‌ها نسبت به آذین‌بندی سطح شهر و معابر جدی‌تر وارد شوند، گفت: برنامه‌های پیش‌بینی شده متناسب با میزان شیوع بیماری کرونا و سطح‌بندی ملی شهرستانی باشد.

سرپرست فرمانداری تویسرکان با بیان اینکه با توجه به شیوع ویروس جدید تویسرکان در شرایط زرد کرونایی قرار گرفته است تشویق برای واکسیناسیون عمومی در سطح شهرستان را ضروری دانست.

وی اعلام کرد: واکسیناسیون گروه سنی ۹ تا ۱۲ ساله در سطح شهرستان آغاز شده است و استقبال خوبی صورت گرفته که نشان از آگاهی مردم شهرستان دارد.

افشاری مهم‌ترین راه پیشگیری از ابتلا به بیماری واکسیناسیون دانست و گفت: حدود شش درصد از جامعه هدف هنوز واکسیناسیون نوبت اول، ۱۸ درصد نوبت دوم و ۶۰ درصد نوبت سوم را هنوز انجام نداده‌اند.

انتهای پیام
captcha