به گزارش ایکنا از قم، احمد حاجیزاده، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار قم در مراسم غبارروبی، عطرافشانی و گلباران مزار شهیدان، با عنوان «مهمانی لالهها» که با حضور جمعی از مسئولان، خانوادههای گرانقدر شهیدان، جانبازان و ایثارگران و قشرهای گوناگون مردم عصر پنجشنبه 14 بهمنماه در گلزار شهدای علیابنجعفر(ع) شهر قم به مناسبت دهه مبارک فجر برگزار شد، اظهار کرد: توفیق حضور در گلزار شهدا، یکی از نعمتهای الهی است که خداوند متعال به ما عطا کرده است و باید شکرگزار نعمات پروردگار باشیم.
وی ادامه داد: نسل ما باید یکسره شکرگزار خداوند کریم باشد، چون نسلی هستیم که امام خمینی(ره) و شهدا را دیدیم و انقلاب اسلامی را درک کردیم و اینها نعمتهای کمی نیستند.
حاجیزاده با بیان اینکه خداوند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به برکت خون شهدا شکل داد، گفت: امروز توفیق داریم که در این فضای عطرآگین نفس میکشیم و ما برای غبارروبی مزار مطهر شهیدان نیامدهایم، بلکه آمدهایم تا غبار دل و روح خودمان را پاک کنیم.
وی با بیان اینکه شهیدان زندهاند، ابراز کرد: آمدهایم از شهدا بخواهیم که ما را هدایت و یاری کنند و تنها راه نجات کشور را در ترویج و تبیین سبک زندگی شهدا و پیروی از راه ایشان میدانم.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار قم، بر مطالعه وصیتنامه شهدا و خواندن کتابهای زندگی و خاطرات ایشان تأکید کرد.
انتهای پیام