کد خبر: 4035661
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۸

پروژه فرودگاه تا ۳ ماه و مونوریل قم تا ۶ ماه آینده تعیین تکلیف می‌شوند

استاندار قم گفت: برای راه‌اندازی فاز اول متروی قم پیش‌بینی‌های لازم انجام و مشکلات پیش‌رو برداشته شده است و پروژه فرودگاه سه ماه و مونوریل قم تا شش ماه آینده تعیین تکلیف می‌شود.

سیدمحمد تقی شاهچراغی، استاندار قمبه گزارش ایکنا از قم، سیدمحمد تقی شاهچراغی، استاندار قم در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه قم که امروز 22 بهمن‌ماه در مصلی قدس برگزار شد، با تشکر از حضور باشکوه مردم در آیین‌های دهه فجر، نقش مردم را در تداوم انقلاب بسیار مهم دانست و  اظهار کرد: ۲۲ بهمن روزی بزرگ در تاریخ ایران و اسلام است و انقلاب اسلامی همچنان با قدرت و سرعت به پیش می‌رود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات در دست اجرای مسئولان در استان قم، گفت: در حوزه زیست‌محیطی آلودگی صنعتی در قم هر سال بیشتر شده است و در این زمینه حق احداث واحد آلاینده جدید در قم ممنوع شده است.

استاندار قم عدم پاسخگویی مدیران و فاصله زیاد بین مردم و مسئولان استانی یکی از مشکلات اساسی قم طی سال‌های اخیر دانست و گفت: از زمان شروع به‌کار دولت جدید، این رویه در حال تغییر و حضور مسئولان در بین مردم تقویت شده است.

شاهچراغی با بیان اینکه برخی از مدیران دولت قبل افراد دلسوز و توانمندی بودند، ادامه داد: برخی از مشکلات بر زمین مانده استان فقط نیازمند یک تصمیم مدیر مسئول بود اما به دلیل رویه‌ای که در دولت قبل بود به سرانجام نرسیده است.

استاندار در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مسئله عفاف و حجاب باید در شأن و جایگاه این شهر باشد؛ چرا که قم مرکز نرم‌افزاری و تولید محتوای انقلاب اسلامی است و در سفر ریاست‌جمهوری به قم ۹ میلیارد تومان به مؤسسات مردم نهاد، در این زمینه اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه تکمیل پروژه‌های بالای ۶۰ درصد اولویت دولت در مباحث عمرانی است ابراز کرد: تکمیل مراکز فرهنگی و ورزشی نیمه تمام در این سفر مورد پیگیری قرار گرفت.

شاهچراغی با اشاره به استقبال بالای مردم قم از طرح اقدام ملی مسکن، گفت: تاکنون ۹۰ هزار نفر در طرح اقدام ملی مسکن ثبت‌نام کردند و در همین خصوص اراضی ۵۶۰ هکتاری پردیسان و برخی اراضی دیگر در حال آماده‌سازی است.

استاندار قم با بیان اینکه در سفر اخیر ریاست جمهوری برای ساماندهی هسته مرکزی شهر پیش‌بینی‌های خوبی شد، ادامه داد: برای تکمیل پارکینگ و پروژه ضلع شرقی حرم مطهر حضرت معصومه (س) نیز ۶۰ میلیارد تومان اختصاص پیدا کرد.

شاهچراغی با بیان اینکه خانه‌های زیر دکل فشار قوی برق یکی از مشکلات شهرسازی قم است، عنوان کرد: برای انتقال این خانه‌ها ۷۰ هکتار زمین در نقاط دیگر شهر پیش‌بینی شده است، همچنین مطالعات انتقال خطوط برق نیز همزمان دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه آب مبحث احیای قنوات و انتقال آب به روستاهای فاقد آب شرب نیز نهایی شد، اضافه کرد: ارزش مجوزات گرفته شده در این سفر پیش از اعتباراتی بود که به قم اختصاص پیدا کرده است.

شاهچراغی بیان کرد: برای راه‌اندازی فاز اول مترو قم پیش‌بینی‌های لازم انجام و مشکلات پیش رو برداشته شده است و پروژه فرودگاه سه ماه و مونوریل قم تا شش ماه آینده تعیین تکلیف می‌شود.

استاندار قم با بیان اینکه ۵۰۰ میلیارد تومان از محل سفر رییس جمهوری به مدیریت قم تخصیص یافته است، یادآور شد: پروژه مونوریل نیز با ورود یک بخش خصوصی وابسته به وزارت نیرو در حال انجام مطالعات کارشناسی است.

انتهای پیام
captcha