کد خبر: 4035967
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۵

رئیس آموزش و پرورش تویسرکان معرفی شد

طی مراسمی واسع سوری به عنوان رئیس جدید آموزش و پرورش تویسرکان معرفی و از جواد اسدبیگی تقدیر شد.

تودیع معارفه رئیس آموزش و پرورش تویسرکان به گزارش ایکنا از همدان، حسین افشاری، سرپرست فرمانداری تویسرکان امروز ۲۳ بهمن‌ماه، در مراسم تکریم و معارفه رئیس آموزش و پرورش شهرستان اظهار کرد: اندیشه راهبردی امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در آموزش و پرورش باید ساری و جاری باشد و آموزش و پرورش منادی و مجری امامین انقلاب باشد.

جواد اسدبگی، رییس سابق آموزش و پرورش نیز در این آیین گفت: در ۸ سال دوره مسئولیتم در این اداره در سه محور عمرانی، آموزشی و پژوهشی تلاش شد که در محور عمرانی اداره نوسازی رتبه اول را در استان دارد.

وی افزود: در تویسرکان ۴۲ کلاس درس خیری ساخته شد و در مجموع ۱۰۳ کلاس درس ساخته شد همچنین زمین چمن دکتر عابدی و درمانگاه فرهنگیان نیز از دیگر خدمات ارائه شده به همت خیرین بود.

اسدبیگی با بیان اینکه ۶۹ کلاس درس در حال ساخت است، گفت: این چند سال آموزش و پرورش تویسرکان به مثابه کارگاه در حال ساخت و ساز بود.

وی با بیان اینکه در طی مسئولیت ۸ سال خود در محور آموزشی تویسرکان از رتبه هفتم به رتبه دوم در استان رسیده است، گفت: در فعالیت پرورشی همواره جز سه شهرستان برتر بودیم اما سه سال و نیم از طرف مدیرکل قبلی، شهرستان تحریم بود و حتی یک روز کاری به این شهرستان سفر نداشت.

وی اعلام کرد: در پوشش شبکه شاد تویسرکان با ۹۷ درصد رتبه اول استان، در پوشش تحصیلی تویسرکان در دوره ابتدایی ۱۰۰ درصدی و بازمانده از تحصیل نداریم، در پوشش تحصیلی متوسطه هم رتبه اول استان، در تهویه کلاس‌ها و استفاده از فن مکنده با ۷۶ درصد رتبه اول استان را داریم. در پایان از هر تلاش و پیشرفتی برای تویسرکان استقبال می‌کنم.

واسع سوری، رئیس جدید آموزش و پرورش تویسرکان نیز اظهار کرد: خروجی آموزش و پرورش یعنی دانش آموزان فارغ التحصیل مطلوب نظام اسلامی و تربیت اسلامی که این معلول چند چیز است.

وی ادامه داد: رقابت علمی در آموزش و پرورش کم دیده می‌شود رقابت علمی در کلاس باشد، باید در رقابت علمی با هم حسادت و غبطه بورزند که اینطور نیست، دومین مسئله این که این علمی که آموزش داده می‌شود باید تبدیل به مهارت شود و سومین نقصان همه دستگاه‌ها و نهادها این است که بحث پرورش را رها شده و تنها برای آموزش وقت گذاشته‌اند که این خطاست.

وی بیان کرد: تعلیم و تربیت سرمایه گذاری است که در این راه همه نهادها و ارگان‌ها باید بیایند و در این سرمایه گذاری کمک کنند. ازآنجا که این مسئولیت سنگین است و نیاز به تلاش بسیار دارد، شبانه روزی وقت خواهم گذاشت.

سوری با بیان اینکه دوستان جوانی برای این مسند معرفی شده‌اند، اظهار کرد: در مسئولیتم کوتاهی نمی کنم و از خداوند می خواهم روزی که وداع از این سنگر می کنیم شرمنده فرهنگیان نباشیم.

وی با بیان اینکه مطالبات فرهنگیان خواست و جذب نیروی کارآمد و متخصص از مطالبات آموزش‌وپرورش تویسرکان خواهد بود، گفت: از فرهنگیان می‌خواهم با انتقاد و پیشنهاد ما را یاری کنند.

 

انتهای پیام
captcha