حجتالاسلام سبحان جامه بزرگ، رئیس اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان در گفتوگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: در راستای انس با ثقلین و استعدادیابی و همچنین ترویج و توسعه فعالیتهای قرآنی، رویداد قرآنی زلال کوثر در ایام فاطمیه شروع شد که با استقبال خوب تویسرکانیها در دهه فجر به اتمام رسید.
وی افزود: قرار بود که اختتامیه این رویداد در هفته پایانی بهمنماه برگزار شود اما با توجه به وضعیت کرونا و مصوبه جدید ستاد استانی مقابله با کرونا و ممنوعیت اجتماعات، این آئین هفته اول اسفندماه با حضور فعالان قرآنی، مسئولان و مدیران ارشد استانی و شهرستانی برگزار میشود.
جامه بزرگ بیان کرد: در بخش مسابقات این رویداد بیش از 500 نفر شرکت کردند که در 4 مقطع خردسالان، کودکان، نوجوانان و جوانان و بزرگسالان مجموعاً در 12 رشته به رقابت پرداختند.
انتهای پیام