به گزارش ایکنا به نقل از وبدا، کمال حیدری، معاون بهداشت وزارت بهداشت دستورالعمل مدیریت مهندسی بهداشت محیط در راهیان نور سال 1401-1400 که با رویکرد کنترل و مدیریت بیماری کرونا و تاکید بر سوش اُمیکرون تدوین شده است را ابلاغ کرد.
در این دستورالعمل با تأکید بر هماهنگی و جلب مشارکت بر تشکیل کمیتههای استانی و شهرستانی و انجام هماهنگیهای درون بخشی و بین معاونتهای بهداشت با معاونت غذا و دارو و ادارات نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و آزمایشگاههای کنترل غذا و دارو، مراکز اورژانس و فوریتهای پزشکی و روابط عمومی دانشگاهها، تاکید شدهاست.
همچنین، انجام هماهنگی با سازمانهای مربوطه به منظور کنترل و نظارت بیشتر محلهای اسکان و مراکز طبخ غذای زائران (دانشگاههای مقصد راهیان نور) و کنترل و نظارت بهداشتی مراکز و اماکن و سامانه آبرسانی مسیر حرکت کاروانها از مبداء تا مقصد مورد تأکید قرار گرفته است.
در این دستورالعمل با تأکید بر اهمیت نظارت و بازرسی در اردوهای راهیان نور بر نظارت و بازرسی اتوبوسها و قطارهای انتقال زائرین و نیز عرضه موادغذایی سالم، دقت در حفظ ایمنی موادغذایی، بهداشت افراد مرتبط با تهیه و توزیع موادغذایی و استفاده از آب شرب سالم، تأکید شده است.
در این راستا، معاون بهداشت وزارت بهداشت از میعادفر، رئیس سازمان اورژانس کشور و مسئول اجرای طرح سلامت نوروزی سال 1401 خواسته است که دستورالعمل مدیریت مهندسی بهداشت محیط در راهیان نور و نظارت بر برگزاری مراسم بر اساس شیوه نامههای بهداشتی توسط کمیته تخصصی بهداشت و درمان ستاد مرکزی راهیان نور کشور را به سازمانها و ارگانهای ذیربط جهت برنامه ریزی و اجرای مفاد آن ابلاغ کند.
انتهای پیام