به گزارش ایکنا از یزد، به نقل از روابط عمومی اورژانس، احمد دهقان، رئیس سازمان اورژانس یزد با اشاره به اینکه بروز طوفان و کاهش دید روزی شلوغ و پرحادثه را برای اورژانس استان رقم زد، از ۱۳۵ مأموریت به اورژانس استان در بازه زمانی 7 صبح تا 18 روز جمعه به دلیل تغییرات جوی در استان خبر داد.
دهقان اظهار کرد: ۲۹ مورد حادثه ترافیکی با ۵۹ مصدوم، ۱۳ مورد تنگی نفس و ۱۱ مورد مشکلات قلبی عروقی از جمله این حوادث بوده است.
وی ادامه داد: واژگونی یک دستگاه پراید در محور اردکان – نائین باعث مصدومیت سه نفر که مصدومان توسط همکاران اورژانس به بیمارستان ضیایی اردکان اعزام شدند.
رئیس سازمان اورژانس یزد افزود: همچنین در واژگونی پراید در محور شیراز- یزد، سه نفر مصدوم شدند که پس از رسیدن نیروهای اورژانس، یک نفر در محل حادثه درمان و ۲ مصدوم دیگر به بیمارستان شهید بهشتی تفت اعزام شدند.
دهقان همچنین از واژگونی یک دستگاه خاور، یک دستگاه ایسوز، دو دستگاه تریلی در محور مهریز- مسجد ابوالفضل خبر داد و گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی رخداد حادثه، امدادرسانی به مصدومان حوادث مذکور توسط همکاران اورژانس پیش بیمارستانی انار در استان کرمان انجام شد.
وی ادامه داد: پس از اعلام حادثه به مرکز اورژانس، کدهای امدادی پایگاه امام سجاد و امام حسین شهرستان انار به محل حادثه اعزام و یک نفر قبل از رسیدن نیروهای امدادی فوت، دو مصدوم در محل حادثه درمان و ۲ مصدوم به مراکز درمانی اعزام شدند.
دهقان اظهار کرد: ساعت ۱۳ و ۴۴ دقیقه نیز برخورد یک دستگاه سمند با پراید در بلوار جوان یزد به مرکز اورژانس یزد گزارش شد. بعد از اعلام حادثه به مرکز اورژانس، ۱ کد آمبولانس به محل حادثه اعزام و ۳ مصدوم به بیمارستان شهید رهنمون یزد منتقل و یک مصدوم سرپایی در محل درمان شد.
انتهای پیام