کد خبر: 4052485
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۰

نگاه فمنیستی جفا به زنان است

فرمانده حوزه حضرت زینب(س) سپاه احمدبن موسی(ع) شیراز با یادآوری نگاه اسلام به زن گفت: نوع نگاه فمینیستی به زن جفایی است که توسط غرب و اندیشکده‌های غربی برای زنان مسلمان در سطح جوامع بشری القا شده است، به گونه‌ای که آزادی زن را در نوع ظاهر و پوشش آن‌ها می‌بینند.

جایگاه زن به گزارش ایکنا از فارس، عاطفه شکوهی، فرمانده حوزه حضرت زینب(س) سپاه احمدبن موسی(ع) شیراز امروز، 5 اردیبهشت در برنامه «چهارشنبه طلایی» که با هدف ترویج و نشر فرهنگ امر به معروف در حافظیه شیراز برگزار شد، با اشاره به فرا رسیدن سالروز شهادت شهیده نجمه قاسم‌پور، گفت: شهیده نجمه قاسم‌پور نماد و الگوی دین‌مداری، اخلاق و امربه معروف در جامعه است که لازم است دختران امروز ما اخلاق و منش رفتاری این شهیده بزرگوار را سرمشق زندگی خود بدانند. 

وی، نقش مادران مسلمان را در جامعه اسلامی مهم خواند و گفت: مادرانی که در جهت تقویت و تعمیق معنویت خود و خانواده تلاش بیشتری دارند فرزندان آرام‌تر و زندگی آسوده‌تری دارند.

شکوهی با اشاره به اینکه تفکر و ظاهر زن مسلمان باید الگویی برای زنان عالم بشریت باشد، افزود: نوع نگاه فمینیستی به زن جفایی است که توسط غرب و اندیشکده‌های غربی برای زنان مسلمان در سطح جوامع بشری القا شده است، به گونه‌ای که آزادی زن را در نوع ظاهر و پوشش آن‌ها می‌بینند.

فرمانده حوزه حضرت زینب(س) سپاه احمدبن موسی(ع) شیراز با بیان اینکه حجاب زن و رعایت پوشش ظاهری، زن را در مقابل هر هجمه‌ای محفوظ می‌کند، گفت: دشمن به خوبی می‌داند که هر زن مسلمان به عنوان مادر یک خانواده قادر است تا مردان مسلمانی را در خانه پرورش دهد و تقدیم جامعه کند. به همین دلیل دشمنان نسبت به گسترش مردان مسلمان در سطح جامعه هراس دارند لذا به دنبال تضعیف نهاد مقدس خانواده هستند و در این مسیر زنان، خانه و خانواده را هدف قرار داده‌اند.

وی با اشاره به اینکه تفکر زنان مسلمان نباید تحت تاثیر القائات شبکه‌های ماهواره‌ای و شبکه‌های اجتماعی قرار بگیرد، نقش مادر را در تربیت معنوی خود و فرزندان مهم ارزیابی کرد و افزود: سطح تربیتی و نقش معرفتی مادر در خانه به حدی دارای مقام و مرتبت است که فرزند با نوع نگاه مادر عجین شده و او را در هر شرایطی الگوی همه جانبه برای خود در نظر می‌گیرد.

انتهای پیام
حمید جمشیدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۶
0
0
خیلی عالی بود خداخیرشون بده انشالله
captcha