
به گزارش ایکنا از سمنان، حجتالاسلام مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان و سید محمد رضا هاشمی، استاندار سمنان امروز 10 اردیبهشت با انتشار پیام مشترکی از حضور آگاهانه و گسترده مردم استان سمنان در راهپیمایی روز جهانی قدس تقدیر نمودند. در این پیام آمده است : حضور پر شور و آگاهانه شما مردم همیشه در صحنه و انقلابی استان سمنان در راهپیمایی بزرگ یومالله جهانی قدس، سندی روشن و گواهی صادق از بیداری و هوشیاری و همراهی ملت غیور ایران اسلامی با مردم رنج کشیده و مظلوم فلسطین است.
در ادامه این پیام آمده است: بعد از دو سال محدودیتهای کرونایی و برگزاری این آئین ارزشمند بصورت خودرویی و موتوری ، خوشبختانه شما مردم مومن ، انقلابی و روزه دار استان سمنان امروز با حضور گسترده و پر شور خود در راهپیمایی روز جهانی قدس ، ضمن تجدید میثاق با آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ، امام راحل(ره) و شهدای والامقام ، بار دیگر حمایت قاطع خود را از منویّات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) به نمایش گذاشته و به جهانیان اثبات نمودید که ملت قهرمان و آزادی خواه ایران اسلامی همواره مدافع راستین دفاع از ملت مظلوم فلسطین و تمامی ستم دیدگان عالم است.
نماینده ولی فقیه در استان و استاندار سمنان با بیان اینکه بیتردید پیام راهپیمایی بزرگ امروز شما مردم برای تمام دنیا آن بود که قدس شریف متعلق به تمام مسلمانان و آزادی خواهان عالم بوده متذکر شدند: هیچگاه اجازه نخواهید داد تا بواسطه ترفندها و نیرنگهای اجانب و تحت هر عنوان و توافقی از پیکره جهان اسلام جدا شود.
اینجانبان با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما مردم مومن و انقلابی استان ، از تمامی اقشار مختلف که عبادت در این ماه مبارک را با برائت از آمریکا و اسرائیل و دفاع و اعلام حمایت از ملت مظلوم فلسطین تکمیل نموده و با شور و نشاط، بالندگی و حماسه و امیدآفرینی در صحنه راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت نمودید صمیمانه تقدیر و تشکر مینمائیم.
به امید سربلندی، عزت و اقتدار امت اسلامی و آزادی قدس شریف از چنگال رژیم غاصب
انتهای پیام