کد خبر: 4055487
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۸

اجرای رزمایش جهادی در همدان

فرمانده سپاه ناحیه همدان گفت: بیش از 300 گروه جهادی در اقصی نقاط شهرستان همدان، مشغول به ارائه خدمات گوناگون عمومی و تخصصی به ولی نعمتان انقلاب هستند.

سید جواد حسینی فرمانده سپاه ناحیه همدانسید جواد حسینی، فرمانده سپاه ناحیه همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: با گذشت بیش از دو دهه از آغاز فعالیت‌های جهادی در کشور امروز بیش از 300 گروه جهادی در اقصی نقاط شهرستان همدان، مشغول به ارائه خدمات گوناگون عمومی و تخصصی به ولی نعمتان انقلاب هستند، که این امر یکی از عوامل تثبیت کارآمدی نظام را فراهم کرده و همچنین بارقه‌های امید را در دل مردم عزیز کشور روشن کرده است.

وی افزود: اقبال طیف‌های مختلف مردم به مشارکت در خدمت‌رسانی به محرومین در قالب حرکت‌های جهادی با سرعت فزاینده‌ای در حال تبدیل شدن به یک جریان عمومی و خودجوش است و همین موضوع می‌تواند موتور پیشران هر کشور در رفع محرومیت باشد و به عنوان یک الگوی بی‌نظیر اسلامی انقلابی در اداره امور کشور به جهانیان ارائه شود.

حسینی یادآور شد: از 17 اردیبهشت، سالروز بسیج سازندگی رزمایش جهادگران فاطمی همزمان با سراسر کشور در شهرستان همدان آغاز شده و تا ۱۰ روز ادامه خواهد داشت.

فرمانده سپاه ناحیه همدان گفت: در طی این 10 روز در عرصه‌های مختلف از جمله کمک به آب‌رسانی در مناطق محروم و کم برخوردار، لایروبی قنات، تکمیل و مرمت خانه محرومان، توزیع بسته‌های معیشتی در بین نیازمندان، ارائه خدمات بهداشتی درمانی در سطح روستاها و مناطق حاشیه شهر، ارائه خدمات کشاورزی با هماهنگی بسیج مهندسین کشاورزی، اجرای برنامه‌های فرهنگی و معنویت افزایی، دیدار با خانواده معظم شهدای جهادگر، برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی و معرفی فعالیت‌ها و دستاوردهای سازمان بسیج سازندگی، ارائه مشاوره‌های آموزشی و برگزاری کلاس‌های تقویتی برای دانش آموزان بی‌بضاعت و کم‌بضاعت، تهیه و توزیع وسایل ضروری زندگی برای خانواده‌های مستضعف، تجلیل از جهادگران برتر شهرستان و ... از جمله برنامه‌های اجرایی خواهد بود.

انتهای پیام
captcha