کد خبر: 4060829
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۹

گام اول بین‌المللی شدن تلاوت‌های مجلسی از عراق

مدیر جشنواره تلاوت‌های مجلسی با اشاره به زمینه‌سازی برای برگزاری جشنواره بین‌المللی تلاوت‌های مجلسی، گفت: گام اول بین‌المللی شدن این جشنواره از عراق و کربلا شروع خواهد شد.

حمیدرضا نقاشیان مدیر جشنواره تلاوت های مجلسی

حمیدرضا نقاشیان، مدیر جشنواره تلاوت‌های مجلسی، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، با اشاره به اینکه جشنواره تلاوت‌های مجلسی از ابتدا به دنبال تبدیل شدن به فرایندی کشوری و حتی بین‌المللی بود، گفت: ما تاکنون گام‌های شانزده‌گانه‌ای را در این جشنواره برداشته‌ایم و طی این گام‌ها، منحنی مناسب و خوبی از حیث رشد داشته است.

وی با اشاره به اینکه تلاوت‌های مجلسی یک کار عظیم هنری است به پرچمداری کشورهای بزرگ دیگری در این زمینه اشاره کرد و افزود: اگر بخواهیم این پرچمداری را به دست بگیریم باید وارد عملیات اثربخش در حوزه رسانه و ساختارسازی برای انقلاب اسلامی شویم.

نقاشیان در ادامه در مورد آینده این جشنواره تصریح کرد: آنچه فکر می‌کنیم در آینده باید تحقق پیدا کند این است که به کشف استعدادهای عرصه تلاوت و ارائه آموزش‌های لازم در یک گستره کیفی بهتر بپردازیم و از این راه قرآن آموزان را با سبک‌های نوین اثرگذار و مختص انقلاب اسلامی آشنا کنیم،‌ لذا برای رسیدن به این موضوع نیازمند برگزاری کلاس‌ها و برنامه‌هایی هستیم.

مدیر جشنواره تلاوت‌های مجلسی با تأکید بر اینکه در دوره گذشته این جشنواره، در 207 شهر کشور برنامه اجرا کرده‌ایم، بیان کرد: در این برنامه استعدادهایی از سراسر کشور شناسایی شدند و نهایتاً پس از پالایش‌های مختلف شش نفر از آنها در ششمین جشنواره فجر تلاوت معرفی شدند.

وی اظهار کرد: تلقی ما این است که اگر پا را فراتر بگذاریم و وارد حوزه بین‌الملل شویم، زمینه‌ای فراهم خواهد شد تا بتوانیم در هر قاره بهترین‌ها را انتخاب کنیم. اگر بتوانیم از طریق این جشنواره در هر قاره یک فضاسازی داشته باشیم می‌تواند منجر به افزایش دامنه و گستره فعالیت‌های قرآنی جمهوری اسلامی ایران به تک تک کشورها شود. لذا چنین زمینه‌ای را تعریف کرده‌ایم و در همین راستا با برخی اساتید بین‌المللی همچون وزیر فرهنگ اردن نیز ارتباطاتی برقرار کرده‌ایم.

نقاشیان با تأکید بر اینکه اولین گام ما برای حرکت به سمت بین‌المللی شدن و رفتن به بیرون از مرزهای کشور عراق است، اظهار کرد: زمینه برگزاری تلاوت‌های مجلسی را در کربلا آماده کرده‌ایم؛ امیدواریم این فضاسازی در نهایت قرآنی بودن جمهوری اسلامی ایران را به همه دنیا بیشتر از همیشه نشان دهد.

مدیر جشنواره تلاوت‌های مجلسی در بخش دیگری از این گفت‌وگو در پاسخ به سوالی درباره جشنواره‌هایی که در کشورهای عربی برگزار می‌شود و توان جشنواره تلاوت‌های مجلسی برای رقابت با چنین رویدادهایی به خصوص در بحث جوایز و تبلیغات رسانه‌ای، گفت: تلقی ما این است؛ جشنواره‌های بین‌المللی که جوایز بسیار بالایی را اعطاء می‌کنند، جشنواره‌هایی کیفی نیستند. این جشنواره‌ها بیشتر شکلی هستند و طبیعتاً ما بنا نخواهیم داشت که در دنیا کار شکلی انجام دهیم.

وی در پایان با اشاره به اینکه جشنواره‌های قرآنی بین‌المللی با بودجه‌های بسیار سنگین بسته می‌شوند و حجم پولی که به رسانه واریز می‌کنند از ما بیشتر است، گفت: امیدوارم روزی برسد که مسئولین کشور ما نیز به این نتیجه برسند و به حمایت از بخش خصوصی در ساختارسازی‌های بین‌المللی در عرصه قرآن بپردازند و همچنین به این نتیجه برسند که عملکرد بخش خصوصی بهتر از بخش دولتی بوده است.

انتهای پیام
captcha