کد خبر: 4061424
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۰

شناسایی 628734 بیمار کرونا در فارس تاکنون

طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، دو میلیون و ۱۵۰ هزار و ۸۶۵ تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۶۲۸ هزار و ۷۳۴ بیمار مثبت شناسایی شده است.

آمار کرونا، استان فارس به گزارش ایکنا از فارس، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز طی اطلاعیه‌ای، آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس را از ابتدای شیوع تا امروز چهارشنبه، یازدهم خرداد ۱۴۰۱ اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: «از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، دو میلیون و ۱۵۰ هزار و ۸۶۵ تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۶۲۸ هزار و ۷۳۴ بیمار مثبت شناسایی شده است.

از مجموع تست‌های انجام شده از ابتدای شیوع تاکنون، یک میلیون و ۷۶۲ هزار و ۳۹۵ تست تشخیصی مولکولی بوده که ۵۱۷ هزار و ۷۵۹ مورد بیمار مثبت قطعی شناسایی شده، همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون ۳۸۸ هزار و ۴۷۰ مورد تست سریع انجام شده و ۱۱۰ هزار و ۹۷۵ بیمار مثبت شناسایی شده است.

با بستری ۱۶ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، هم‌اکنون ۱۰۳ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۵ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته مورد جدید فوتی کووید۱۹ در فارس ثبت نشده و مجموع جان‌باختگان ناشی از کووید۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون، هشت هزار و ۳۶ نفر است.

همچنین از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون ۶۲۰ هزار و ۵۱۶ هم استانی مبتلا به کووید۱۹ بهبود یافته‌اند که از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده‌اند.

در حال حاضر مجموع تعداد دُز تزریق شده واکسن کرونا در شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با احتساب سه دُز، به هشت میلیون و ۸۳ هزار و ۹۹۴ دُز رسیده که از این تعداد سه میلیون و ۴۱۸ هزار و ۵۱۴ دُز نوبت اول، سه میلیون و ۱۲۴ هزار و ۴۴۰ دُز نوبت دوم و یک میلیون و ۵۴۱ هزار و ۴۰ دُز نوبت سوم واکسن بوده است».

انتهای پیام
captcha