کد خبر: 4066870
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۰

دلایل عدم استقبال از بیمه مربیان قرآن در خراسان جنوبی چه بود

دلایل عدم استقبال از بیمه مربیان قرآن در خراسان جنوبی چه بود مدیرعامل اتحادیه قرآنی خراسان جنوبی به دلایل عدم استقبال از بیمه مربیان قرآن در این استان اشاره کرد و گفت: استان پراکندگی زیادی دارد و بعضاً افراد به بسترهای اطلاع‌رسانی متصل نیستند.

هادی مساحهادی مساح‌شوکت‌آباد، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی قرآن و عترت استان خراسان جنوبی در گفت‌وگو با ایکنا، در رابطه با اینکه هیچ فردی در این استان در بیمه مربیان قرآن ثبت‌نام نکرده است، به دلایل این امر اشاره کرد و گفت: یک مقداری مشکل اطلاع‌رسانی وجود دارد، به دلیل اینکه استان پراکندگی زیادی دارد و بعضاً به بسترهای اطلاع‌رسانی متصل نیستند.

وی ادامه داد: در اتحادیه استانی نیز شرایط مکاتبه را نداریم، از اینرو تا این لحظه استقبال چندانی نشده است. بسیاری از ساکنان روستاها مجرد و تحت تکفل والدینشان هستند و به این دلایل اقبال چندانی در این خصوص نیست.

مساح‌شوکت‌آباد عنوان کرد: البته بعد از مجمع اتحادیه در شهر مشهد مقدس، خیزی برداشته شده تا اطلاع‌رسانی تکمیل شود و مجدداً در حال اطلاع‌رسانی از طریق مؤسسات عضو اتحادیه هستیم.

وی گفت: مهلت پایان ثبت‌نام تعیین نشده است و مربیان قرآنی فاقد بیمه در استان خراسان جنوبی می‌توانند با شماره 09382922516 (خانم دلاکه) تماس بگیرند.

انتهای پیام
خبرنگار:
لیلا شرف
captcha