کد خبر: 4068278
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۴

جایزه کتاب سال حوزه‌های متعدد را شامل شود

عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شیراز با بیان اینکه جایزه کتاب سال حوزه‌های متعددی را شامل شود، گفت: حق این است که باید در این راه به گونه‌ای عمل شود که نَفس جایزه کتاب، برای منتخبان نهایی خود تبلیغ و برندساز باشد تا با اعتبار جایزه و مقام‌آوری، فروش آن اثر و معرفی آن اثر رقم خورد.

غلامرضا کافی، دانشیار زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شیراز به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی ارشاد فارس، غلامرضا کافی، دانشیار زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شیراز امروز، 12 تیرماه در مورد نقاط ضعف و قوت و همچنین راهکار و پیشنهادهایی در باره جایزه کتاب سال، گفت: رویداد مورد اشاره باید حوز‌ه‌های متعدد را شامل شود.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اقدام ها در حوزه کتاب و کتابخوانی، مخصوصاً از جهت بَرَندسازی و اطمینان‌بخشی به مخاطبان حرفه‌ای کتاب از حیث کیفیت آثار، بی‌گمان جایزه کتاب است، افزود: این امری است که اگرچه دو نوبت در فارس و شیراز انجام شده ولی بسیار دیر سامان یافته است. به هر روی این اقدام شایسته را ارج می نهیم و امیدواریم که پایا و پویا ادامه داشته باشد.

عضو هیئت علمی گروه زبان وادبیات فارسی دانشگاه شیراز تصریح کرد: در پیوند با این اقدام شایسته، تقاضا این است که حوزه‌های متعدد را شامل شود. فراخوان با مجال خوب و اطلاع‌رسانی گسترده صورت گیرد. فرایند داوری‌ها بسیار شفاف، زمان‌مند و با برنامه انجام شود.

این شاعر و نویسنده تأکید کرد: حق این است که باید در این راه به گونه‌ای عمل شود که نَفس جایزه کتاب، برای منتخبان نهایی خود تبلیغ و برندساز باشد تا با اعتبار جایزه و مقام‌آوری، فروش آن اثر و معرفی آن اثر رقم خورد و این نکته، البته از ارزش مالی و ریالی جایزه کتاب سال نیز بسیار فراتر است.

انتهای پیام
captcha