کد خبر: 4071531
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۶

راه‌اندازی شصت و چهارمین کارگاه اشتغالزایی بسیج در شیراز

معاون هماهنگ‌کننده سپاه فجر فارس از راه‌اندازی شصت و چهارمین کارگاه اشتغالزایی بسیج به مناسبت فرا رسیدن عید سعید غدیر در شیراز خبر داد.

قاسم علیپور، معاون هماهنگ‌کننده سپاه فجر فارسبه گزارش ایکنا از فارس، قاسم علیپور، معاون هماهنگ‌کننده سپاه فجر فارس امروز، 26 تیرماه در آئین افتتاح و راه‌اندازی شصت و چهارمین کارگاه اشتغالزایی بسیج در شیراز با تأکید بر اهمیت موضوع اشتغالزایی و تضمین امنیت شغلی کارگران، گفت: سپاه فجر و بسیج فارس طی سال‌های اخیر تمهیدات ویژه‌ای را در راستای اشتغالزایی و حمایت از کالای ایرانی و کارآفرینان اجرایی کردهاند و در سال جاری نیز این روند با قوت ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه امروز و به مناسبت عید سعید غدیر شصت و چهارمین کارگاه اشتغالزایی بسیج در شیراز افتتاح می‌شود، گفت: این کارگاه تولید پوشاک با اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای 30 نفر از جمله زنان سرپرست خانواده و بودجه‌ای در حدود 6 میلیارد ریال با کمک سپاه فجر و خیرین راه‌اندازی شده است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه فجر بیان کرد: این طرح اشتغالزایی که با محوریت مرکز خیریه، پایگاه مقاومت بسیج و تلاش بسیجیان در محله احمدآباد شیراز راه‌اندازی شده نشان‌دهندۀ نقش‌آفرینی فعال بسیج و پیشتازی بسیجیان در عرصه اشتغالزایی است.

علیپور تصریح کرد: این طرح اشتغالزایی که با تلاش و پیگیری بسیجیان به ثمر رسیده است می‌تواند یک نمونه و الگوی شاخص برای سایر محلات کلانشهر شیراز باشد.

وی با تأکید بر اهمیت توجه و حمایت همه جانبه از نخبگان و طرح‌های علمی، گفت: سپاه فجر در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان استان فارس نیز برنامه‌های متنوعی در سال جاری با هدف اشتغالزایی و توسعه علم و فناوری در دست اجرا دارد.

انتهای پیام
captcha