کد خبر: 4080679
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۴
وزیر بهداشت:

عزت کشور در گرو عمل به وصیت شهداست

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شهدای والامقام الگو و نمونه برای جوانان امروز هستند و عزت کشور در گرو عمل به وصایای آنهاست.

عزت کشور در گرو عمل به وصایای شهداست

به گزارش ایکنا از سمنان، بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز، سوم شهریورماه در سفر به استان سمنان و با حضور در خانه شهید عطاءالله صحافی از شهدای معلم در دوران دفاع مقدس گفت: خدمات و جانفشانی‌های رزمندگان هشت سال دوران دفاع مقدس و همت و شکیبایی خانواده‌های آنان ستودنی است و باید در جامعه ارج نهاده شود.

وی با اشاره به اینکه هیچ خدمتی نمی‌تواند فداکاری خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان و آزادگان را جبران کند اظهار کرد: جانبازان و آزادگان که سال‌ها در درد و رنج جسمی هستند، اما همچنان برای جانفشانی در راه آرمان‌های انقلاب اسلامی اعلام آمادگی می‌کنند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خدمت به خانواده‌های شهدا و جانبازان را از بالاترین خدمت‌ها برشمرد و افزود: ما خدمتگزار خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران هستیم و به این خدمتگزاری افتخار می‌کنیم.

عین‌اللهی بیان کرد: شهدای والامقام الگو و نمونه برای جوانان امروز هستند و عزت کشور در گرو عمل به وصایای آن‌هاست.

شهید عطا‌ءالله صحافی در سال ۱۳۳۱ در سمنان متولد شد و پس از اخذ مدرک تحصیلی دیپلم وارد آموزش و پرورش شد؛ این شهید ۱۳ اسفند سال ۱۳۶۰ برای اولین بار به جبهه اعزام شد و در عملیات‌های خیبر، بدر و والفجر ۸ شرکت کرد و در تاریخ ۲۲ بهمن ۱۳۶۴ در جزیره ام‌الرصاص (فاو) به شهادت رسید.

یادآور می‌شود، افتتاح طرح‌های عمرانی در بخش‌های مختلف آموزشی، راه و اقتصاد در زمینه دانش‌بنیان‌ها از جمله برنامه‌های وزیر بهداشت به‌عنوان نماینده دولت سیزدهم در دومین روز از هفته دولت در سمنان است.

انتهای پیام
captcha