مردم دارالعباده یزد پس از اقامه نماز جمعه با برپایی راهپیمایی از مسیر مسجد ملااسماعیل تا میدان امیرچقماق، اغتشاشات اخیر و هتک حرمت مقدسات را محکوم کردند.
به گزارش ایکنا از یزد، مردم دارالعباده یزد پس از اقامه نماز جمعه با برپایی راهپیمایی از مسیر مسجد ملااسماعیل تا میدان امیرچقماق، اغتشاشات اخیر و هتک حرمت مقدسات را محکوم کردند.
تظاهرکنندگان با شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر منافق»، خشم و انزجار خود را از حمایت استکبار جهانی از این اغتشاشها اعلام کردند.
شرکتکنندگان در این راهپیمایی با اهتزاز پرچم مقدس جمهوری اسلامی تأکید کردند که راه شهدا را ادامه داده و جان خود را برای سربلندی این پرچم و این مرز و بوم اسلامی تقدیم میکنند.
این راهپیمایی علیه فتنه و آشوب در سراسر استان یزد برگزار شد و مردم شهرهای و روستاهای مختلف استان، اغتشاشهای صورت گرفته را به شدت محکوم و با نظام مقدس جمهوری اسلامی تجدید بیعت کردند.
انتهای پیام