کد خبر: 4094243
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۲

تمام توان دستگاه قضا را معطوف تحقق شعار سال قرار دادیم

رئیس کل دادگستری فارس با یادآوری منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص شعار سال گفت: همه توان خود را در مجموعه قضایی استان معطوف تحقق شعار سال و رفع دغدغه‌های حقوقی سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان کرده‌ایم.

بازدید رئیس کل دادگستری فارس از دو واحد تولیدی، منطقه ویژه اقتصادی شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی دادگستری فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی، رئیس کل دادگستری استان فارس امروز، 2 آبان‌ماه با حضور در دو واحد تولیدی در منطقه ویژه اقتصادی شیراز ضمن بازدید از روند تولید این دو واحد مشکلات حقوقی و قضایی و زمینه‌های توسعه و افزایش اشتغال آنان را بررسی کرد.

در این بازدید که با حضور نماینده مردم داراب در مجلس شورای اسلامی، معاون قضایی و دبیر ستاد اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید دادگستری فارس انجام شد، علاوه بر بررسی راهکارهای رفع مشکلات حقوقی زمینه توسعه کارگاه‌ها، افزایش نیروی کار، تأمین مواد اولیه و همچنین هماهنگی جهت فروش محصولات آنان در دستور کار قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان فارس در حاشیه بازدید از کارخانه شایان دیزل و قصر پارسیان با بیان اینکه حمایت از واحدهای تولیدی یکی از اولویت‌های اصلی در دوران تحول قضایی است، گفت: دادگستری استان فارس با ایجاد تعامل با مجموعه اجرایی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی بر طرف کردن موانع تولید و توسعه صنعتی و اقتصادی را در دستور کار دارد.

موسوی با بیان اینکه استان فارس به لحاظ کاهش یافتن منابع آب نیازمند توسعه صنعتی است، افزود: در مسیر تحقق این امر نیازمند هم‌افزایی و هماهنگی بین نمایندگان قوا در استان هستیم.

نماینده عالی قوه قضائیه در استان فارس با تصریح اینکه همه توان خود را در مجموعه قضایی استان معطوف تحقق شعار سال و رفع دغدغه‌های حقوقی سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان کرده‌ایم، اظهار امیدواری کرد: این دو واحد تولیدی با رفع موانع بتوانند ضمن توسعه تولیدات خود جذب نیروی کار حداکثری را در اولویت خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه دادگستری در جهت تحقق شعار سال و رفع موانع تولید و اشتغال‌آفرینی خود را مکلف به همکاری همه جانبه می‌داند، گفت: در بسیاری از موارد ما در مجموعه قضایی سیاست فعال را در پیش گرفته‌ایم و پیش از بروز هر گونه مشکل که منجر به توقف روند تولید یا کاهش بازدهی اقتصادی شود موضوع را از طریق معاونت ویژه اقتصادی تا حصول نتیجه مثبت دنبال می‌کنیم.

موسوی از دیدار مسئولان قضایی استان از 350 واحد تولیدی در 6 ماهه امسال خبر داد و تصریح کرد: نقش‌آفرینی نمایندگان مجموعه قضایی استان در کارگروه پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی قابل تأمل است و همین روند زمینه امیدواری تولیدکنندگان، کار آفرینان و نیروی کار استان را فراهم ساخته است.

رئیس کل دادگستری استان فارس با بیان اینکه موضوع مبارزه با قاچاق کالا به عنوان یکی از عوامل آسیب‌زا در روند تولید مورد توجه دادگستری است، بر همکاری ادارات، نهادها و سازمان‌ها و تدوین ساز و کارهای اجرایی جهت خریداری محصولات تولیدی در استان و همچنین تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی توسط پتروشیمی‌های مستقر در استان تأکید کرد.

انتهای پیام
captcha