کد خبر: 4095917
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۰

یادواره شهدای دانش‌آموز حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع) در هیرمند برگزار شد

یادواره شهدای دانش‌آموز حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع) در هیرمند برگزار شد همزمان با هفته بسیج دانش‌آموزی، یادواره شهدای دهستان جهان آباد و شهدای دانش‌آموز شهرستان هيرمند با حضور امام‌جمعه شهرستان هیرمند، برخی از مسئولان محلی، نمایندگان دانش‌آموزان بسیجی دبیرستان‌های این شهرستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام راشکی امام‌جمعه هیرمندبه گزارش ایکنا از سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام والمسلمین راشکی امام‌جمعه شهرستان هیرمند 9 آبان، در مراسم یادواره شهدای دهستان جهان آباد، شهدای شاخص دانش‌آموز و سه شهید دانش آموز حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ(ع)، گفت: علت اصلی عداوت و دشمنی زورگویان و قدرت‌های بزرگ با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نهادینه شدن اندیشه و تفکر بسیجی در میان اقشار مختلف جامعه و مخصوصاً جوانان ایرانی است.

امام‌جمعه شهرستان هیرمند گفت: استکبارجهانی و رژیم منحوس صهیونیستی و منافقین کوردل با بکارگیری انواع تهدیدها و تهاجمات فرهنگی، جنگ نرم، جنگ شناختی و جنگ ترکیبی قصد به زانو درآوردن جوانان با ایمان و انقلابی ایران اسلامی را دارند.

راشکی ادامه داد: استکبار جهانی اگرچه، سعی دارد تا به عناوین مختلف ملت ایران را تحت فشار قرار دهد، اما مردم ولایتمدار و هموطنان یکبار دیگر، پوزه آنان را به خاک مذلت مالیدند و به جهانیان نشان دادند که مردم ایران، انقلابی را که به قیمت خون هزاران شهید سرافراز و گلگون کفن به دست آورده‌اند، به همین راحتی از دست نخواهند داد.

وی ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی حمله عوامل داعش به حرم مطهر شاهچراغ(ع)، تصریح کرد: ماهیت داعش و عوامل آن، برای تمام دنیا مشخص شده و همه می‌دانند که این افراد، چقدر وحشی و سنگ‌دل هستند.

امام‌جمعه شهرستان هیرمند ادامه داد: حمله به حرم مطهر شاهچراغ(ع) و به خاک و خون کشیدن انسان‌های بی‌گناه و کودکان معصوم، نشان‌دهنده اوج سنگ‌دلی و قصاوت این تروریست‌ها بود.

حمید سارانی، رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان هیرمند نیز، آشنایی هر چه بیشتر دانش‌آموزان و نسل جدید با رشادت‌ها و مجاهدات شهیدان در 8 سال دفاع مقدس، حفظ روحیه شهادت طلبی و پیمان بستن با خون شهدا را از جمله اهداف برگزاری این یادواره بیان کرد و افزود: تداعی خاطرات دوران دفاع مقدس به‌وسیله رزمندگان و جانبازان، برای نسل جدید که از دوران دفاع مقدس فاصله دارند علاوه براینکه می‌تواند به نحوی بازبینی مجدد رشادت‌ها و از جان‌گذشتگی‌های آن دوران باشد، مانع فراموشی غیور مردهای رزمندگان، جانبازان و خون مطهر شهدا می‌شود.

رئیس اداره آموزش و پرورش هیرمند گفت: همه مدیون خون پاک شهدا، رشادت‌های رزمندگان و جانبازان هستیم و امروز اقتدار ایران اسلامی در دنیا به برکت خون شهداست.

اجرای سرود دانش‌آموزی توسط گروه سرود دبیرستان‌ پسرانه شهید محلاتی هیرمند، نواختن زنگ استکبار ستیزی و تجلیل از پدر شهید غلامرضا رهبر و خانواده شهید صفر سارانی از دیگر برنامه‌های برگزار شده در این یادواره بوده است.

انتهای پیام
captcha