کد خبر: 4097898
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۷

از سرگیری کتابت بزرگترین قرآن چوبی جهان در سوریه

از سرگیری کتابت بزرگترین قرآن چوبی جهان در سوریه «ریاض نواف الراضی»، هنرمند سوری اعلام کرد کتابت بزرگترین قرآن جهان را پس از 4 سال توقف از سر گرفته است و این قرآن به شیوه‌ای خاص نگارش می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از سوالیف، ریاض نواف الراضی اظهار کرد: به دلیل مشکلات مالی و فقدان منابع و کمک‌های مالی برای نگارش این قرآن، این کار چهار سال متوقف شده بود.

وی افزود: پس از پایان نگارش قرآن، سعی خواهم کرد که آن را در کتاب رکوردهای جهانی گینس، ثبت کنم تا توجه غیر عرب‌ها به این قرآن و محتوای آن جلب شود.

این هنرمند سوری تصریح کرد: این پروژه با طراحی هندسی الکترونیکی ارائه خواهد شد و بر تابلوهای چوبی نگارش شده و هر صفحه چوبی آن سه متر طول و 1 متر و 85 سانتی‌متر عرض دارد و پیش‌بینی می‌شود وزن آن به 33 تُن برسد.

وی همچنین گفت: این پروژه غیر قابل فروش یا انحصار از سوی گروهی خاص است و متعلق به جهان عربی و اسلامی است که امکان انتقال آن از یک کشور به کشوری دیگر وجود دارد.

ریاض نواف الراضی در پایان تصریح کرد: تاکنون کتابت 42 صفحه این قرآن چوبی به پایان رسیده است و این قرآن با رسم‌الخط عثمانی و با تزئینات و نقش‌ونگارهای موجود در این قرآن نگاشته خواهد شد.

از سرگیری کتابت بزرگ‌ترین قرآن چوپی جهان در سوریه پس از 4 سال

از سرگیری کتابت بزرگ‌ترین قرآن چوپی جهان در سوریه پس از 4 سال

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا نوکانی
captcha