کد خبر: 4099772
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۲

دومین دوره ارتقای سطح حافظان و قاریان البرزی برگزار می‌شود

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه البرز گفت: دومین دوره ارتقای سطح حافظان و قاریان البرزی روز جمعه، 27 آبان برگزار می‌شود.

قرآن کریم

حجت‌الاسلام احمد اشرفی، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز از برگزاری دومین دوره ارتقای سطح حافظان و قاریان استان خبر داد و گفت: این دوره روز جمعه، 27 آبان در سالن اجتماعات اداره اوقاف کرج برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه این دوره در حوزه وقف و ابتدا از ساعت 8:30 تا 17 با حضور 45 نفر از حافظان و قاریان البرزی برگزار می‌شود، گفت: استاد این دوره سعید رحمانی، داور و استاد بین‌المللی قرآن در رشته وقف و ابتدا است.

این مسئول بیان کرد: دوره ارتقای حافظان و قاریان قرآن هر ساله با هدف افزایش توانمندی قاریان و حافظان که می‌خواهند در مسابقات قرآن شرکت کنند برگزار می‌شود و امسال برگزاری سه دوره در البرز پیش‌بینی شده است.

اشرفی تصریح کرد: دوره اول در حوزه صورت و لحن با حضور 30 نفر از حافظان و قاریان قرآن برگزار شد و برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره سوم هم در حال انجام است.

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف البرز گفت: هرچند این دوره‌ها برای آمادگی قاریان و حافظانی که می‌خواهند در مسابقات قرآن شرکت کنند طراحی شده است، اما این امکان وجود دارد افرادی که علاقه‌مند به قرائت و حفظ قرآن هستند و تاکنون در هیچ مسابقه‌ای هم شرکت نکرده‌اند و صرفا برای علاقه شخصی به دنبال ارتقای توانمندی خود در حوزه حفظ و قرائت قرآن هستند نیز در این دوره شرکت کنند.

انتهای پیام
captcha