کد خبر: 4106411
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۲

وظیفه‌شناسی و تکلیف‌محوری مهم‌ترین ویژگی شهدا بود

یک راوی دفاع مقدس با بیان اینکه وظیفه‌شناسی و تکلیف‌محوری از ویژگی‌های شهدا بود، گفت: شهدا دنیا‌طلب نبودند و چیزی را برای خود نمی‌خواستند؛ بسیاری از آن‌ها در ناز و نعمت بزرگ شده بودند، اما هرگز اسیر دنیا نشدند.

سردار محمد احمدیان فرمانده دفاع مقدسبه گزارش ایکنا از همدان، محمد احمدیان، سخنران مطرح کشوری و راوی دفاع مقدس، 20 آذرماه در پنجمین یادواره ۲۴ شهید والامقام روستای جوزان ملایر اظهار کرد: شهدای ما بزرگ‌ترین الگو بودند و امروز نیروهای حزب‌الله و یمن از شهدای دفاع مقدس ما الگو گرفته و به آنها اقتدا کرده‌اند.

وی با بیان اینکه امروز اگر در کشور به راحتی نفس می‌کشیم به خاطر این است که شهدای ما در دفاع از این خاک و کیان قطعه قطعه شدند، افزود: وظیفه همه ما نگه داشتن حرمت خون شهدا و کسانی است که این آسایش و امنیت را به ما هدیه دادند.

احمدیان خطاب به اغتشاشگران و حامیان آنها که به خون شهدا بی‌حرمتی کرده و چنین اقداماتی را در کشور انجام می‌دهند، بیان کرد: چگونه به خود اجازه می‌دهید که چنین اقداماتی را بر ضد اسلام و انقلاب داشته باشید.

این یادگار دفاع مقدس گفت: اگر حزب‌الله در برابر رژیم صهیونیستی و حامیان آن در جنگ‌های 33 روزه و... پی در پی طی سال‌های اخیر پیروز شده به‌خاطر الگوگیری از شهدای هشت سال دفاع مقدس ما بوده است. چه اتفاقی افتاده است که امروز ما از شهدا فاصله گرفته‌ایم، باید به گذشته و یاد و خاطره شهدا برگردیم.

احمدیان با بیان اینکه شهدا سه خصلت غیرت دینی، غیرت به ناموس و غیرت به خاک را داشتند، گفت: همه برنامه امروز دشمن این است که این سه خصلت را از جوانان ما بگیرد و اگر جوانان ما می‌خواهند عاقبت‌بخیر باشند باید در مسیر و ادامه راه شهدا باشند.

این یادگار دفاع مقدس با اشاره به اینکه شهدا سه ویژگی مهم داشتند، بیان کرد: یکی از بزرگترین ویژگی‌‌های شهدا این بود که امام‌شناس و ولایی بودند و نگذاشتند که حرف امام(ره) بر زمین بماند، چراکه امام خود را شناخته بودند؛ چه اتفاقی افتاده است که امروز از شناخت امام خود فاصله گرفته‌ایم.

احمدیان افزود: دومین ویژگی بزرگ شهدا، وظیفه‌شناسی و سومین ویژگی تکلیف‌محوری بود. شهدا دنیاطلب نبودند و چیزی را برای خود نمی‌خواستند بسیاری از آن‌ها در ناز و نعمت بزرگ شده بودند، اما هرگز اسیر دنیا نشدند.

وی خطاب به مسئولان گفت: در هر مسند و جایگاهی که هستید نباید در برابر دشمن اظهار عجز و ناتوانی کنید، شهدای ما هرگز در برابر دشمن ناتوانی نکرده‌اند. شما در این مملکت به برکت خون شهدا به آسایش و امنیت رسیده‌اید و امروز با بیت‌المال مردم می‌خواهید در خدمت دشمن باشید.

احمدیان با بیان اینکه انقلاب اسلامی ما امروز نعمت بزرگی است، اظهار کرد: این کشور آبروی اسلام و شیعیان جهان و کشورهای مسلمان است؛ دلخوشی کشورهای مسلمان به این ملت است، این کشور به برکت خون شهدا امامزاده شده است، کشور ما امروز ام‌القرای جهان اسلام است.

وی خطاب به جوانان افزود: بیعت ما باید علوی و فاطمی باشد، قبول داریم که در کشور نفاق وجود دارد، اما معنی آن این نیست که از آرمان‌ها و حسین و عاشورایی بودنمان دست بکشیم.

این راوی دفاع مقدس بیان کرد: بزرگترین هنر جوانان ما در دوران دفاع مقدس توسل و توکل بود، امروز این توسل‌ها و توکل‌ها کمرنگ شده است. بسیاری از ما امروز راه را گم کرده‌ایم، اگر می‌خواهیم راه را پیدا کنیم جامعه ما نیازمند توسل است و باید به امام زمانمان توسل داشته باشیم تا نجات پیدا کنیم. با هر ندایی که می‌توانیم امام زمان(عج) را صدا بزنیم امام زمان راهگشای ماست، هر وقت ناامید شدیم ما را نجات می‌دهد.

انتهای پیام
captcha