کد خبر: 4111978
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۱
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه:

جنگ روانی، القای یأس و سیاه‌نمایی راهبرد امروز دشمن علیه ایران است

رئیس جامعةالمصطفی العالمیه گفت: جنگ روانی، القای یأس، سیاه‌نمایی و تسلط بر افکار، ادراکات و احساسات جامعه به ویژه جوانان و کسانی که تصوّری از گذشته تاریک حکومت مزدور وابسته به غرب به خاطر ندارند، راهبرد امروز دشمن علیه نظام اسلامی ایران است.

علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه، امروز سه‌شنبه، ۱۳ دی‌ماه در همایش بزرگداشت سومین سالگرد شهادت حاج قاسم با موضوع «جهاد تبیین از دیدگاه سردار سلیمانی» که در سالن قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به آغاز فصل جدیدی از رویارویی با نظام مقدس اسلامی پس از شهادت سردار سلیمانی، اظهار کرد: امروز می‌بینیم دشمن چگونه با برنامه‌ریزی بی‌سابقه وارد صحنه شده است و البته ابزار‌هایی نیز که امروز در زمینه جنگ رسانه‌ای در اختیار دشمن قرار دارد، قابل مقایسه با گذشته نیست و بمباران فکری در عالم به ویژه علیه ما و راه مقاومت جریان دارد.

وی شهید سلیمانی و همرزمان ایشان را چهره‌های درخشان راه مقاومت توصیف کرد و افزود: با شهادت شهید سلیمانی، راه و مکتب مقاومت باقی است و با قوت استمرار دارد. پرچم‌دار این راه نیز امروز مشخص است و دشمن، این پرچم و این پرچمدار را هدف قرار داده است. اینکه امروز همه تیر‌های مسموم دشمن به یک نقطه پرتاب می‌شود، برای آن است که این پرچم و این پرچمدار به زمین بیفتد.

حجت‌الاسلام عباسی ادامه داد: این جهاد، ایستادگی و مقاومت، امروز در شکلی دیگر جریان دارد. البته دشمن از تهاجم نظامی غافل نیست و اگر توان آن را داشته باشد، حتی یک روز نیز آن را به تأخیر نخواهد انداخت؛ بنابراین رو به جنگ روانی، القای یأس، سیاه‌نمایی و تسلط بر افکار، ادراکات و احساسات جامعه به ویژه جوانان و کسانی آورده است که تصوّری از گذشته تاریک حکومت مزدور وابسته به غرب به خاطر ندارند.

وی پیروزی در جنگ رسانه‌ای و روانی را نیازمند حضور گسترده و نقش‌آفرینی در این میدان دانست و ابراز کرد: رحمت خداوند و کمک‌های غیبی، همراه کسانی است که بر ایمان خود ایستادند و از راه خود تنزل و عقب‌نشینی نکردند و یقیناً خداوند نیز آنان را یاری خواهد کرد. این راهی است که شهید سلیمانی، شهید ابومهندس، شهدای انقلاب اسلامی و شهدای بین‌الملل جهان اسلام به ما آموختند و بهای خون این عزیزان نیز اخراج اشرار از این منطقه است و قطعاً تا زمانی که پای آنان از این منطقه قطع نشود، روز خوش نخواهند دید.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی خطاب به استکبار جهانی، تصریح کرد: سلطه‌گرانی که از هزاران کیلومتر دورتر به اینجا آمده‌اند، مردم منطقه را متهم به برهم زدن نظم منطقه می‌کنند. چه کسی به شما اجازه داده است در مورد منطقه ما اظهار نظر کنید؟ چه کسی اربابی جهان را به شما داده است؟ آن‌ها از طرح این سؤالات واهمه دارند، اما ملت‌های منطقه با عنایت الهی این دژخیمانان را از منطقه بیرون خواهند کرد و تا دستیابی به هدف از پای نخواهند نشست.

وی، شهادت سردار سلیمانی را فصل تازه‌ای برای منطقه غرب آسیا دانست و خاطرنشان کرد: مدت‌ها پیش از شهادت شهید سلیمانی، جبهه استکبار در رؤیای ایجاد خاورمیانه‌ای جدید با محوریت رژیم جعلی صهیونیستی و آمریکا بود، اما آنچه در منطقه رخ داد، شکل‌گیری غرب آسیا، با محوریت مقاومت اسلامی بود و عنصر کلیدی که نقش اساسی در بر هم زدن این نقشه شیطانی داشت، شهید سلیمانی و یاران ایشان بودند. به همین دلیل، آمریکایی‌ها کینه‌ای عمیق نسبت به این شهید بزرگوار داشتند.

رئیس جامعةالمصطفی، غرب آسیا را مهم‌ترین و مؤثرترین منطقه در تاریخ بشریت خواند و تأکید کرد: منطقه ما زادگاه و بستر ظهور بسیاری از انبیای الهی و محل شکل‌گیری بزرگ‌ترین تمدن‌های بشری بوده است و امروز نیز حیاتی‌ترین منابع انرژی در همین نقطه متمرکز است و به همین جهت، قرن‌هاست که سلطه‌گران عالم چشم طمع به آن دوخته‌اند و تلاش می‌نمایند برای حفظ تسلط خود بر جهان، این منطقه را در اختیار خود داشته باشند. اما انقلاب اسلامی این طراحی‌های شوم را برهم زد و معادلات را دگرگون ساخت؛ بنابراین دشمنان از روز نخست کینه‌ورزی با انقلاب اسلامی را شروع کردند و حتی یک روز نیز در این عداوت و دشمنی کم نگذاشتند و نمی‌گذارند.

وی با اشاره به بیش از 40 سال دشمنی و کینه‌ورزی مستکبران در برابر انقلاب اسلامی، ابراز کرد: آخرین نقشه‌ای که استعمارگران به سرکردگی آمریکا برای منطقه ما طراحی نموده بودند و شهید سلیمانی و یاران ایشان آن را خنثی کردند، فعال نمودن گسل اختلافات مذهبی بود. یکی از برنامه‌های گسترده جریان استعماری برای تسلط بر ملت‌ها، استفاده از جامعه شناسی جهت شناخت گسل‌ها، مشکلات و زمینه‌های اختلاف و تعارض در مناطق مختلف است. برخی از جامعه‌شناسان رسماً بیان می‌نمایند جامعه‌شناسی در بستر استعمار رشد یافته است و مقاصد و اغراض اولیه که برخی مجامع علمی برای رشد و توسعه علم جامعه‌شناسی داشتند، گسترش استعمار و نفوذ در مناطق بود.

رئیس جامعةالمصطفی ادامه داد: یکی از این شکاف‌ها که قدرت‌های استعمارگر به ویژه پس از جنگ جهانی دوم در منطقه ما از آن استفاده کردند، مسائل قومی و زبانی بود که به متلاشی شدن دولت عثمانی و شکل‌گیری کشور‌های مجعول، بدون پیشینه و وابسته به غرب انجامید. پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز به پا کردن جنگ مذهبی و تقویت جریان تکفیری، یکی از خطرناک‌ترین طراحی‌ها برای ایجاد یک زخم عمیق در منطقه بود. جریانی که به گفته و گمان خودشان آمده بودند که بمانند و قصد نداشتند به زودی دست از سر منطقه بردارند اما شهید سلیمانی و همرزمان ایشان، این طراحی را برهم زدند و طبیعی است دشمنان منطقه از چنین شخصیتی عمیقاً کینه به دل داشته باشند.

وی با تأکید بر نقش اساسی منطقه غرب آسیا در تحولات تاریخی گذشته و آینده، تأکید کرد: انقلاب اسلامی امروز محور این تحولات و تغییرات در معادلات جهانی است و این هویت جغرافیایی و تاریخی است که در برابر نظم سلطه‌جو و ظالمانه در جهان ایستاده است.

انتهای پیام
captcha