کد خبر: 4116354
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۲

راه‌اندازی قرارگاه عملیات جهادی در فارس

رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس از راه‌اندازی قرارگاه عملیات جهادی خبر داد و گفت: این قرارگاه گروه‌های جهادی را در قالب‌های جغرافیامحور، محله‌محور و قشری ساماندهی کرده است.

اسماعیل قزلسفلی، رئیس سازمان بسیج سازندگی فارسبه گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی بسیج سازندگی فارس، اسماعیل قزلسفلی، رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس شب گذشته، اول بهمن‌ماه با بیان اینکه در استان فارس بیش از 4 هزار گروه جهادی در سامانه اطلس ثبت شده‌اند، گفت: برای ساماندهی، تدوین مسیر مشخص گروه‌های جهادی در عرصه‌های خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی و کمک به سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی برای حرکت جهادی، توانمندسازی، ایجاد وحدت و همدلی بین گروه‌های جهادی و بررسی و کمک به رفع مشکلات پیشروی این گروه‌ها قرارگاه عملیات جهادی راه‌اندازی شده است.

وی افزود: این قرارگاه گروه‌های جهادی را در قالب‌های جغرافیا محور، محله‌محور و قشری ساماندهی کرده است و در راستای برنامه‌دهی و سیاست‌گذاری بر فعالیت‌های گروه جهادی اقدام به برگزاری رزمایش‌های مختلف می‌کند.

قزلسفلی ادامه داد: در هر رزمایش بخشی از این گروه‌ه  طبق آن توانمندی‌ها و مهارت‌هایی که دارند در یکی از 12 عرصه خدمت‌رسانی از جمله عمرانی، سلامت، فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، علمی، کشاورزی، دامپزشکی و ... فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه اولین رزمایش جهادی در سال جاری با مشارکت 409 گروه جهادی در ایام نوروز تحت عنوان بهار خدمت اجرا شد، افزود: در ادامه نیز دو رزمایش بزرگ با عنوان‌های جهادگران فاطمی 1 و 2 در اردیبهشت‌ماه همزمان با آغاز هفته‌ بسیج سازندگی و در آذرماه همزمان با هفته بسیج برگزار شد که مجموعا بیش از 47 هزار جهادگر مشغول خدمت‌رسانی به ولی نعمتان انقلاب اسلامی شدند.

جانشین قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه فجر فارس ادامه داد: با برگزاری این 3 رزمایش که مورد استقبال گسترده گروه‌های جهادی و آحاد مردم قرار گرفت و با توجه به جمع‌بندی‌هایی که صورت گرفته مقرر شد تا رزمایش‌های خدمت‌رسانی را با محوریت گروه‌های جهادی و به صورت تخصصی و مسئله‌محور نیز اجرا شود و رزمایش‌های قشری مانند، جهاد تخصصی دامپزشکی، پویش سلیمان خدمت در حوزه سلامت، هنرمندان جهادگر، عهد خدمت دانشجویی و ... نیز برگزار شد.

قزلسفلی تصریح کرد: خوشبختانه در طول این رزمایش‌ها 5 هزار برنامه و اردوی جهادی با مشارکت جهادگران بانو و آقا برپا شد و خدمات مختلف در حوزه بهداشت و درمان، عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، آموزشی و تحصیلی و ... ارائه شد.

وی یادآور شد: در ایامی که ویروس کرونا به نوعی زندگی همه مردم را تحت تاثیر قرار داده بود، بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه  «یک رزمایش گسترده برای مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان و فقرا در جامعه شکل بگیرد» باعث اقدامات خودجوش مردم برای مقابله با کرونا و کمک به نیازمندان شد و در واقع یک مسابقه خدمت‌رسانی به‌وجود آمد و رزمایشی با شعار «کمک مومنانه» شکل گرفت.

رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس اظهار کرد: در استان فارس هم دبیری قرارگاه مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه استان بر عهده بسیج سازندگی فارس قرار گرفت و این قرارگاه در طول این سال‌ها همچنان این نهضت خدمت مؤمنانه را ادامه داده و بیش از 19 خدمت مختلف به نیازمندان و محرومان ارائه می‌کند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه این قرارگاه در سال جاری توانسته با کمک گروه‌های جهادی، خیران و اقشار مختلف بسیج اقدام و با رویکرد خدمت مومنانه به جای کمک مؤمنانه فعالیت کند، گفت: اجرای طرح «نذر رهایی» یکی از این نمونه‌هاست که باعث شد این قرارگاه در آزادسازی 650 زندانی مالی جرائم غیرعمد مشارکت داشته باشد، همچنین با اجرای برنامه‌های متعدد «نذر خون» نیز باعث اهدای خون 47199 جهادگر به بیماران نیازمند شد.

انتهای پیام
captcha