کد خبر: 4123532
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۰
حجت‌الاسلام خاموشی بیان کرد:

مدیریت حرکت‌های اسلامی بر پایه تفکرات قرآنی مقام معظم رهبری + صوت

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه ورودی و خروجی الگوریتم فکری مقام معظم رهبری قرآن است، گفت: تفکر اسلام نابی که ایشان دارند در جهان امروز در حال مدیریت حرکت‌های اسلامی است.

سیدمهدی خاموشیحجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در حاشیه سی‌و‌نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران در گفت‌وگو با ایکنا بیان کرد: چهل سال از عمر ایران اسلامی به عنوان مهد انقلاب و احیاگر تفکر ناب اسلامی در جهان معاصر گذشت و ما در چله دوم هستیم. متن کار ما نیز فرهنگ قرآنی است چه در سبک زندگی چه در مسائل آموزشی و چه در جریان امور اجتماعی خودمان.

وی افزود: امیدواریم این انقلاب به همراه این کتابی که سرلوحه کار ماست در جهان بشری روزبه‌روز منورتر آشکار شود، کما اینکه می‌بینید، اگر اسلام و قرآنی که ما محور کارمان هست در جهان مطرح نبود، امروز این همه قدرت‌های استکباری از جبهه اسلامی نام نمی‌بردند، مفهومش این است که اسلام قدرتمندتر شده و انقلاب اسلامی با قدرت پیش می‌رود و جهان کفر در حال عقب‌نشینی است.

خاموشی در رابطه با جلسه دیدار با مقام معظم رهبری در روز مبعث و حضور جمعی از فعالان قرآنی کشور و شرکت‌کنندگان در سی‌ونهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن گفت: توفیق داشتم که در مبعث رسول اکرم(ص) در آن جلسه حاضر بودم و فرمایشات رهبر معظم انقلاب را شنیدم و درس گرفتم و ان‌شاء‌الله برای آینده هم بتوانیم بر اساس خواسته ایشان برنامه‌ریزی کنیم که همان خواسته پیامبر اکرم(ص) و ائمه طاهرین(ع) است.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در رابطه با نکات کلیدی این جلسه بیان کرد: تفکر رهبر معظم انقلاب برگرفته از متن دین و قرآن است، ایشان به تحلیل از آیات قرآن پرداختند که وجود مقدس پیامبر(ص) از جانب خدا که مبعوث شدند چه فرصت‌هایی برای بشریت ایجاد کردند و وجود شریفشان «‌رَحْمَةً لِلْعَالَمِينَ»، (انبیاء/107) است، از این فراز آغاز کردند و به تفسیر مراحل مختلفی که این آیه شریفه ذکر کرده پرداختند.

اسلام؛ ورودی و خروجی الگوریتم فکری مقام معظم رهبری

وی ادامه داد: آن تفکر اسلام نابی که حضرت آقا دارند در جهان امروز در حال مدیریت حرکت‌های اسلامی است، تعبیرم این است که ورودی و خروجی الگوریتم فکری ایشان اسلام است، یعنی ورودی‌اش مفاهیم دینی و گزاره‌های اسلامی و دینی و مکتب اهل بیت(ع) است و خروجی‌اش هم برنامه‌هایی است که بر اساس آن تفکر به جامعه ارائه و راهبری می‌کنند.

خاموشی اظهار کرد: امیدواریم در آینده این الگوریتم در جامعه ایران ما و انقلاب‌های جهانی، نظام اسلامی و انقلاب در مقابل جبهه سلطه گسترده شود که پیامبران آمده‌اند برای دو فرمان؛ «‌أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ»، (نحل/36) خدا را بندگی کنند و از طاغو‌ت پرهیز کنند، طاغوت یعنی هر حکومتی که مورد رضایت خدا نیست، حضرت آقا اینطور تفکر دارد و این الگوریتم ذهنی را دارد. جامعه بشری هم در حال پذیرش این مطلب است، یعنی می‌فهمد که شخصی حکیم، عالم، دانشمند و آیت‌الله‌العظمی در این مسیر فهم دینی هست و این راهبری را هم پی می‌گیرد. ان‌شاء‌الله خداوند متعال روز‌به‌روز بر عزت انقلاب و رهبر معظم بیفزاید و به ظهور حضرت نزدیک شویم.  

کد
انتهای پیام
captcha