کد خبر: 4126304
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۶

لزوم برخورد قاطع با افرادی که آرامش مردم را مخدوش می‌کنند

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: امنیت مردم خط قرمز دستگاه قضایی است و با افرادی که بخواهند به هر نحوی یا با حمل و نگهداری و استفاده غیرمجاز از سلاح آرامش مردم را به مخاطره بیندازند برخورد قاطع و قانونی خواهیم کرد.

حجت الاسلام مصطفوی رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستانبه گزارش ایکنا از سیستان و بلوچستان، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی مصطفوی‌نیا، رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان، شامگاه، 14 اسفندماه در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان حل معضل سلاح غیرمجاز را مسئله فرا قوه‌ای دانست و گفت:  همه نهادها و سازمان‌ها باید برای حل این معضل در مسائل فرهنگی ورود پیدا کنند و دست در دست هم دهند تا این پدیده زشت و شوم از جامعه برود و مردم در امنیت کامل به سر ببرند.
 
رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان افزود: تهدیدی که بابت این معضل با آن مواجه هستیم مربوط به یک طیف خاص نیست و شهروند از حاکمیت انتظار دارد که در امنیت باشد، تمام دولت‌ها تلاش می‌کنند شهروند به مرحله احساس ناامنی نرسد و یکی از عوامل احساس ناامنی ورود سلاح‌های غیرمجاز و خرید و فروش و نگهداری آن است که متأسفانه در استان ما با توجه به اغتشاشات اخیر افزایش پیدا کرده است.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفوی نیا ادامه داد: نگرانی دیگری که در حال حاضر با آن مواجه هستیم تلاش شهروندان عادی برای دسترسی به اسلحه برای مراقبت فردی است که ریشه در احساس ناامنی دارد، جرایم مختلفی در سایه سلاح شکل می‌گیرد و ما فقط با پدیده زشتی بنام سلاح غیر مجاز مواجه نیستیم.
 
وی با اشاره به اینکه عامل اغلب ناهنجاری‌های جامعه قاچاق به‌ویژه قاچاق سلاح است، امنیت مردم را به‌عنوان خط قرمز دستگاه قضایی دانست و تصریح کرد: با افرادی که بخواهند به هر نحوی یا با حمل و نگهداری و استفاده غیرمجاز از سلاح آرامش مردم را به مخاطره بیندازند برخورد قاطع و قانونی خواهیم کرد.
 
رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان افزود: دستگاه قضایی با کسی تعارف ندارد و با کسانی که امنیت مردم را مخدوش می‌کنند قاطعانه برخورد می‌کند، یکی از راه‌های درمان این پدیده شوم این است که هزینه جرم را بالا ببریم تا حالت بازدارندگی بیشتری داشته باشد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفوی نیا ادامه داد: وقتی سلاح در اختیار افراد و نیروها و معتمدین قرار می‌دهیم حتماً نظارت لازم را داشته باشیم تا خدای نکرده افراد از موقعیت خود سوء استفاده نکنند، دستگاه قضایی آمادگی کامل برای برخورد با دارندگان سلاح غیرمجاز را دارد تا مردم با آرامش و آسایش در امنیت کامل در استان زندگی کنند و به‌خاطر احساس ناامنی مجبور به خروج از استان نباشند.
 
وی گفت: کشور زمانی به رشد اقتصادی می‌رسد که امنیت در جامعه برقرار باشد، اگر امنیت برقرار نباشد سرمایه‌گذاری نمی‌شود و رشد و توسعه اقتصادی هم نخواهیم داشت، امیدواریم با حل این معضل، جلوی خروج سرمایه‌ها از استان گرفته شود و آبادانی را نیز برای استان به همراه داشته باشد.
انتهای پیام
captcha