کد خبر: 4127324
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۸

اعزام 10 کاروان نوروزی از همدان به عتبات عالیات

مدیر حج و زیارت استان همدان گفت: 10 کاروان نوروزی شامل 500 زائر از همدان در بازه 22 اسفند تا دوم فروردین‌ماه 1402 به عتبات عالیات اعزام می‌شوند.

حمیدرضا واحدنژاد مدیر حج و زیارت استان همدانحمیدرضا واحدنژاد، مدیر حج و زیارت استان همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: 10 کاروان نوروزی شامل 500 زائر از همدان به عتبات عالیات اعزام می‌شوند.

وی افزود: این کاروان‌ها ویژه ایام نوروز یعنی از 22 اسفند تا دوم فروردین‌ماه سال 1402 است که هر روز یک کاروان در این بازه از استان همدان برای زیارت به کشور عراق اعزام می‌شوند.

واحدنژاد با اشاره به اینکه با محاسبه دلار 34 هزار تومانی هزینه هر زائر پنج میلیون و 900 تومان است، اظهار کرد: برخی از کاروان‌ها که هزینه بیشتری را اعلام می‌کنند براساس پکیج در نظر گرفته شده از سایر استان‌هاست.

مدیر حج و زیارت استان همدان در خصوص کاروان‌های آزادبر که زیر نظر سازمان حج و زیارت نیستند، توضیح داد: سازمان حج و زیارت تنها بر کاروان‌های تحت پوشش خود نظارت دارد که این دفاتر زیارتی در سطح شهر فعال هستند، سایر کاروان‌ها که تحت نظارت حج و زیارت نیستند پوشش امنیتی کامل برای زائران را ندارند.

وی در پایان یادآور شد: ظرفیت‌های نوروزی کاروان‌های عتبات تکمیل شده و ثبت‌نام‌ها برای دوم فروردین به بعد دوباره از سر گرفته خواهد شد.

انتهای پیام
captcha