به گزارش خبرنگار ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین محسن قنبری، معاون ارتباطات و امور بینالملل جامعةالمصطفی العالمیه عصر امروز ۲۳ اسفند در گردهمایی فعالان فرهنگ دینی عرصه بینالملل که در المصطفی برگزار شد، تصریح کرد: شناخت کارگزاران فرهنگی بین ادیان، مذاهب و فرق در عرصههای مختلف بین المللی بسیار مهم بوده و باید نقش خود را در این کارزار مهم تعیین کنیم.
وی حضور در جمع طلاب و دانش پژوهان جامعةالمصطفی و خدمت به ایشان را موهبتی الهی و افتخاری بزرگ توصیف کرد و افزود: همواره باید توجه داشته باشیم که بدون عنایت الهی و دعا و توجه صاحب الزمان(عج) کارآمدی نخواهیم داشت.
قنبری گسترش عدالت، رفع جهالت، تبعیض و ظلم از بشریت را رسالتی مهم در مسیر خدمت به دین الهی برشمرد و با تاکید بر این که باید به مهارتهای بهروز و کارآمدی تبیینی مجهز و در این مسیر از تجربیات موفق دیگران نیز بهرهمند شویم، اظهار کرد: ارتباط معنوی روزانه با ذات اقدس الهی و اهلبیت عصمت و طهارت(ع) و مدد گرفتن از خداوند متعال و اولیای دین از مهمترین مؤلفههای اثربخشی معارف در حوزههای تبیینی است، علیرغم تمام توطئهها و فشارها، گفتمان تبیینی معارف ناب الهی همواره در حوزه اقتدار قرار دارد.
وی تسلط بر مدیریت گفتمان تبیین معارف الهی را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: اگر فردی آراسته به نگاه مدیریتی شود، در ترسیم فرایندهای تبینی موفق و از تمام ظرفیتها و استعدادها بهرهمند خواهد بود.
استاد جامعةالمصطفی افزود: نگاه شبکهای به ظرفیتها و استعدادهای فعالان فضای مجازی، تولیدکنندگان محتواهای رسانهای و مدرسان، گسترش اثربخشی را به دنبال خواهد داشت، توجه به انسجام کلام، شکل جملهها، نوع ارتباطگیری کلام با مخاطب و نحوه ارتباط با ادراکات ذهنی مخاطب از مهمترین الزمات بهرهگیری از گفتمان تبیینی دقیق و درست است.
قنبری تصریح کرد: شناخت کارگزاران فرهنگی بین ادیان، مذاهب و فرق در عرصههای مختلف بینالمللی بسیار مهم است، لذا باید نقش خود را در این کارزار مهم تعیین کنیم.
وی توجه به نیازها و اقتضائات مخاطبانی را از مهمترین پیش نیازهای میدانداری در حوزه تبیین معارف دانست و اذعان کرد: تبیین کنندگان معارف ناب الهی، باید از تمام ظرفیتها و بسترهای تعالی بخش از جمله فضای شعر، زبان هنر و زبان طنز بهره جسته، از این ظرفیتها در ارائه مطالب دینی استفاده کنند.
معاون ارتباطات و امور بینالملل جامعةالمصطفی بر لزوم شناخت الزامات ارتباطاتی جهان معاصر تأکید کرد و گفت: در کنار شناخت دقیق پیام و مخاطب پیام، باید به امر بازخوردگیری اثربخشی در ذهن و ضمیر وجودی مخاطب توجه داشته، در صورت وجود ضعفها در این حوزه، در مسیر اصلاح آن برآییم.
وی تبیین و تفسیر آیات، روایات و محکمات الهی را برجستهترین پیش نیاز تبیین معارف ناب الهی عرصه بینالملل دانست و ابراز کرد: شکلدهی به ارتباطات جدید در بستر شبکههای مجازی بسیار مهم بوده، اشتراکگذاری محتواهای تبیینی در بستر فضای مجازی، پوشش وسیع مخاطبانی را به گستره تاریخ در پیخواهد داشت.
انتهای پیام