کد خبر: 4130410
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۵

فعالیت بیش از ۳۰ بانوی جهادگر سمنانی در کارگروه «کوثر»

سرپرست معاونت آموزشی ابتدایی سمنان از فعالیت بیش از ۳۰ بانوی جهادی در کارگروه «کوثر» استان با هدف احیای نظام مسائل دختران و بانوان هر منطقه متناسب با زیست‌بوم و اقتضائات محلی خبر داد.

ارسالی// بانوان در حماسه‌آفرینی خود زبان گویای انقلاب هستند

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان سمنان، فاطمه عبیری، سرپرست معاونت آموزشی ابتدایی استان، امروز، 9 فروردین از تشکیل کارگروه کوثر شامل بانوان جهادی، فعال و سرآمد شهرستان‌ها و مناطق استان با هدف شناسایی نظام مسائل بانوان استان خبر داد.

وی احیای نظام مسائل دختران و بانوان هر منطقه متناسب با زیست بوم و اقتضائات محلی را اولین و مهمترین هدف این کارگروه دانست و گفت: بانوان در حماسه‌آفرینی خود زبان گویای انقلاب هستند.

سرپرست معاونت آموزشی ابتدایی استان سمنان ادامه داد: در حال حاضر در شکل‌گیری و جریان‌سازی تمدن نوین اسلامی، این زنان هستند که عنصر تحول در ارزشهای معنوی هستند و با اتکا به توانمندی این بانوان توانا، می‌توان به درستی مسائل را شناسایی و جهت بهبود و تحلیل آن اقدام نمود.

عبیری با تأکید بر اینکه نیازسنجی مسائل معنوی دانش‌آموزان و هویت‌بخشی به دختران در ایفای نقش مادری و همسری از اهداف مهم تشکیل این کارگروه است متذکر شد: برنامه‌ریزی‌های بعدی در این زمینه صورت خواهد پذیرفت.

به گفته وی کارگروه کوثر با حضور بیش از ۳۰ بانوی جهادی و فعال استان و با راهبری معاونت آموزشی ابتدایی از اسفند 1401همسو با اقدامات کشوری راه‌اندازی شد.

انتهای پیام
captcha