به گزارش ایکنا، دیوان عالی عربستان سعودی از عموم مسلمانان این کشور خواست تا در شامگاه پنجشنبه، بیست و نهم رمضان درباره رؤیت هلال شوال تحقیق کنند.
در بیانیه این دادگاه آمده است: از آنجا که بر اساس تقویم ام القری روز پنجشنبه 1 / 9 / 1444هـ برابر با بیست و سوم مارس 2023 اول ماه رمضان در عربستان سعودی بوده است دادگاه عالی از عموم مسلمانان در سراسر این کشور می خواهد درباره رؤیت هلال ماه شوال از شامگاه پنجشنبه، بیست و نهم ماه رمضان 1444 هجری قمری تحقیق کنند.
دیوان عالی عربستان از کسانی که هلال ماه شوال را با چشم غیر مسلح یا با دوربین دوچشمی رؤیت کنند، درخواست کرده است که به نزدیکترین دادگاه اطلاع دهند و شهادت خود را در آنجا ثبت کنند یا با نزدیکترین مرکز برای کمک به آنها در دسترسی به نزدیکترین دادگاه تماس بگیرند.
ديوان عالی عربستان همچنین ابراز امیدواری کرد که کسانی که توانایی و علاقه به همکاری در زمینه رؤیت هلال ماه دارند به کمیتههایی که به همین منظور در مناطق مختلف تشکیل شده است ملحق و در اجر و ثواب آن شریک شوند.
مرکز بینالمللی نجوم نیز اعلام کرده است که کشورهای اسلامی هلال ماه شوال را در روز پنجشنبه بیستم آوریل 2023 بررسی خواهند کرد.
انتهای پیام