کد خبر: 4134799
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۳

توسعه فعالیت‌های آموزشی با اجرای طرح شهید «کاظمی آشتیانی» در البرز

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش البرز گفت: طرح شهید «کاظمی آشتیانی» به‌منظور بهبود کیفیت آموزشی و ارتقای فرایندهای یاددهی ـ یادگیری در مدارس متوسطه این استان کلید خورد.

الماسی، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان البرز

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش البرز، لیلا الماسی، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان البرز اظهار کرد: طرح شهید کاظمی آشتیانی به‌منظور بهبود کیفیت آموزشی و ارتقای فرایندهای یاددهی ـ یادگیری در مدارس متوسطه این استان کلید خورد.

وی با اشاره به اینکه شیوه‌نامه اجرایی برنامه‌ها و رویدادهای کیفیت‌بخشی و ارتقای فرایندهای یاددهی ـ یادگیری (طرح شهید کاظمی آشتیانی) به مدارس استان ابلاغ شده است، افزود: جهت‌گیری‌های کلان آموزشی و تربیتی بر محور سند تحول بنیادین استوار شده است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش البرز اعتلای جایگاه سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، نظارت، هدایت و ارزشیابی حوزه ستادی و پرهیز از ورود به امور اجرایی، تثبیت و تحکیم جایگاه مدارس به‌عنوان کانون اصلی تعلیم و تربیت رسمی و عمومی کشور و ارتقای کیفیت مدارس و ایجاد فرصت‌های آموزشی و تربیتی متنوع به‌منظور زمینه‌سازی مواجهه منطقی متربیان و مربیان با مسائل گوناگون آموزشی، علمی، پژوهشی، اجتماعی، فرهنگی و زیست‌محیطی از جمله اهداف مهم اجرایی این طرح را تشکیل می‌دهد.

وی جامعه هدف این طرح را دانش‌آموزان، هنرجویان، معلمان (دبیران و هنرآموزان) و مدیران مدارس دوره‌های اول و دوم متوسطه کشور در فعالیت‌هایی مانند المپیاد شایستگی محور، جشنواره نوجوان خوارزمی، جشنواره علمی پژوهشی پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی و نمایشگاه، رویداد، بازارچه‌های کسب و کار و توانمندی‌های تولیدی و خدماتی مدارس متوسطه ذکر کرد.

الماسی با توضیح اینکه برنامه‌های این طرح در چهار سطح مدرسه، منطقه، استان و در نهایت در سطح ملی است که از زمستان ۱۴۰۱ آغاز و تا تابستان ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت، گفت: کارگروه طرح شهید سعید کاظمی آشتیانی در آموزش و پرورش استان البرز نیز تشکیل شده است.

انتهای پیام
captcha