به گزارش ایکنا از سیستانوبلوچستان، به نقل از روابط عمومی استانداری، رضا شریفی، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستانوبلوچستان، روز گذشته، 9 اردیبهشتماه، در مراسم تکریم و معارفه فرماندار شهرستان نیمروز خطاب به فرمانداران، مسئولان و مدیران گفت: برخی از مشکلات و مسائل با یک تدبیر بدیهی و ساده حل خواهد شد و اگر مسئلهای حل نشد جهت حل و رسیدگی به مسئولان استانی اطلاع دهید.
شریفی با بیان این مطلب که در مورد قصورات و ترک فعلهایی که در سیستانوبلوچستان صورت گرفته از مردم شریف و نجیب استان عذرخواهی میکنم، به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه اطلاعرسانی شفاف و پاسخگویی به مردم اشاره کرد و افزود: باید گزارش اقدامات صورت گرفته و دلایل عدم انجام برخی از کارها به مردم اطلاع داده شود.
وی در ادامه با بیان اینکه مردم استان ما نه در مقام شعار و بلکه در واقعیت نجیب، صبور، فهیم و با بصیرت هستند، به مشکلات آبی به وجود آمده در هفته اخیر در منطقه سیستان اشاره کرد و گفت: قابل پذیرش نیست که برخی از مسئولان با بیتدبیری و بیمسئولیتی مشکلات مردم را افزایش دهند.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستانوبلوچستان تصریح کرد: مدیران بخش آب حوزه سیستان نسبت به مشکلات آبی پیش آمده در چند روز اخیر باید پاسخگو باشند، در بحران آب شرب اخیر ما شاهد بحران تصمیمگیری و مدیریتی بودیم، و متأسفانه در بخشهایی از مدیریتهای استان سیستانوبلوچستان شاهد بحران در حوزههای مدیریتی و تصمیمگیری هستیم.
رضا شریفی با بیان اینکه هر مدیری توانایی کار ندارد، عرصه را برای جایگزینی و فعالیت افراد توانمند ترک کند، گفت: تیم بازرسی از سوی استانداری بر نحوه عملکرد مسئولان بدون هیچ چشمپوشی نظارت خواهند کرد و مدیران را بابت ترک فعل، نارضایتیها و مشکلات به وجود آمده در سطح جامعه ارزیابی خواهند کرد، از اقشار مختلف مردم میخواهیم تا در فرایند خدمترسانی، به مسئولان و خادمان خود کمک کنند.
وی با اشاره به تفاوت بین نقد خیرخواهانه و تخریب، افزود: اگر میخواهیم مسئلهای حل شود، باید مسئله در فضای آرام و منطقی و گفتگوی دو طرفه مطرح شود، مطمئنا مسئله در فضای هیجانی حل نخواهد شد.
شریفی در پایان با اشاره به فرهنگ اشتغال و مشاغل کاذب در مناطق مختلف سیستانوبلوچستان گفت: فرهنگ کار در این استان به شدت آسیب دیده، ولی اکنون فصل جدیدی از کار و تلاش شروع شده لذا از اقشار مختلف مردم میخواهم در زمینه راهاندازی شرکتهای دانشبنیان اقدام کنند.
انتهای پیام